W maju w Krakowie byl maraton ktory strasznie mnie podjaral i choc teraz juz mnie tam dawno nie ma to chec przebiegniecia polmaratonu pozostala.
Czy jest to mozliwe skoro dopiero zaczelam trenowac? Teraz jestem w tygodniu gdzie biegam 5min i maszeruje 2,5 min. wiec raczej blizej niz dalej. Biegam 4 razy w tygodniu ale tylko na biezni i do pazdziernika raczej sie to nie zmieni.
Czy ktos moglby urealnic moje marzenie?
Zaznacze ze nie jestem totalnym sportowym "bezruchem" - bardzo lubie chodzic po gorach, aerobik, wspinanie itp. Tylko ze to ostatnie musialam chwilowo zarzucic bo w tyxh cholernych arabskich krajach nie ma ani scian sztucznych ani naturalnych. Dzieki za odpowiedz.Pozdrawiam
chce przebiec polmaraton
- stewardesa
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Pozdrowienia z przestworzy!!!
- romek
- Zaprawiony W Bojach
Na stronach MW masz na przykład taki plan treningowy, ktory musialabys oczywiście zmodyfikować:
http://www.maratonwarszawski.com/pokaz.php?id=59
Jak rozumiem chces wystartować za rok w maju w Krakowie - więc spokojnie Ci się uda
http://www.maratonwarszawski.com/pokaz.php?id=59
Jak rozumiem chces wystartować za rok w maju w Krakowie - więc spokojnie Ci się uda
- stewardesa
- Dyskutant
Oj to fajowo - dzieki za wsparcie!!!
Pozdrowienia z przestworzy!!!
-
- Zaprawiony W Bojach
1. Kup sobie ksiazke Skarzynskiego: www.skarzynski.pl
2. Przeczytaj
3. Zastosuj
4. Jesli zapal nie opadnie i bedziesz cwiczyc zgodnie ze wskazowkami np. Skarzynskiego co najmniej 3xtydzien, oraz raz w tygodniu dluzsze wybieganie to IV Cracovia Maraton jest Twoj. Na bank.
P.S. Trening na stronie warszawskiego maratonu tez jest autorstwa SKarzynskiego
2. Przeczytaj
3. Zastosuj
4. Jesli zapal nie opadnie i bedziesz cwiczyc zgodnie ze wskazowkami np. Skarzynskiego co najmniej 3xtydzien, oraz raz w tygodniu dluzsze wybieganie to IV Cracovia Maraton jest Twoj. Na bank.
P.S. Trening na stronie warszawskiego maratonu tez jest autorstwa SKarzynskiego