tosiak84 pisze:A odnośnie obuwia? Czy po zrzuceniu (w moim przypadku ponad 20 kg przydało by się) wagi parametry stóp zmieniają się,czy stają się węższe itp ? Czy chodzić w codziennym obuwiu i nabyć później odpowiednio dobrane do biegania czy od razu maszerować w docelowym do biegu ?
Na tym forum znajdziesz wiele roznych opinii na temat obuwia. Ja mam swoje typy, inni swoje. Ciezko jest cos doradzic, bo jesli Ci powiem kup np. but XFZ, ktory chwali wiekszosc, a Tobie nie bedzie lezal to wtedy co?
Zacznij zrzucac wage, wzmacniaj miesnie, truchtaj, rozciagaj sie, jesli Ci to sie nie znudzi to na pewno bedziesz wiedzial za jakis czas w czym biegac.
Jak juz bedziesz kupowal, to staraj sie kupic cos z tej gornej polki, z reguly jest to lepszej jakosci i dluzej sie tym bedziesz cieszyl.
Dowiedz sie jak wyglada reklamowanie danego produktu w miejscu gdzie mieszkasz, czy musisz miec paragon, czy nie, bo moze sie okazac, ze kupisz pozadnego buta, ale akurat Tobie sie trafi bubel i trzeba bedzie go wymienic.
U mnie, po drugiej stronie wielkiej wody, nie trzeba paragonow, zanosze but i pokazuje co sie stalo, zaraz dostaje nowy i przeprosiny.
Parametr stopy i penis sie nie zmieniaja