Witam serdecznie, mam na imię Maciek i mam prawie 'oczko' na karku, nie widziałem wątku o przywitaniach więc zrobię to w tym temacie. Mianowicie zamierzam biegać ( dziwne to na takim forum

) miałem już w tym roku epizod z bieganiem, który miło wspominam ale zaczeły się wakacje, wyjazdy, i inne sprawy które skutecznie mnie od tego odciągnęły i teraz zamierzam odrodzić się jak feniks z popiołu. Nigdy nie używałem 'profesjonalnej' odzieży do biegania i innych sprzętów, biegałem w mocno zużytych halówkach i ubraniu o którym 'profesjonalny' biegacz powiedział by pewnie "OMG" albo sam w podobnym zaczynał, mimo to parędziesiąt km się przebiegło. Piszę to dlatego że impulsem był zakup odzieży termoaktywnej z lidla na zimowe bieganie, moje halówki już się całkowicie zużyły, poza tym zima powoli do nas przybywa, dlatego pomyślałem o kupnie butów przeznaczonych typowo do biegania, poczytałem parę opini, w większości były dobre o butach Kalenji Ekiden 50 z Decathlonu za 60 zł, akurat na taki wydatek mogłem sobie pozwolić i już leżą i czekają na moment startu. Mam nadzieję że w tym tygodniu mi się uda bo czekam na pokrowiec na ramię na telefon gdyż jestem maniakiem aplikacji typu Sports Tracker, gdy widzę różne wykresy i inne tego typu 'pierdoły', i przede wszystkim żeby wiedzieć ile biegam bo nie mam zwykłego zegarka

. Wiele osób piszę że zima to naprawdę fajny moment na bieganie, mam nadzieję że będę miał takie samo odczucie. Pozdrawiam wszystkich zapaleńców i mam nadzieję że dołączę do Waszego, i chyba z roku na rok coraz większego grona, bo widać że jest moda na bieganie. Pozdrawiam \m/