reebok runtone czy adidas duramo??

Stawiasz pierwsze kroki? Tutaj szukaj wsparcia, pomocy i zachęty. Wstąp i podaj rękę tym, którzy dopiero nabierają pędu.
ewela_s
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam! Chcę zacząć biegać dlatego też pierwszym krokiem jaki zrobiłam wybrałam się do sklepu po buty:). Z badania przeprowadzonego w sklepie z art. do biegania wyszło, że mam stopę naturalną/neutralną. Dziś kupiłam dwie pary butów ale z jednej muszę zrezygnować. Mam wybór pomiędzy reebok runtone ready a adidas duramo 4 w. Jedne i drugie wygodne ale nie wiem jak będą sprawować się podczas biegania.Obawiam się trochę tych "poduszek powietrznych" czy z czasem się nie zapadną i czy są bezpieczne dla świeżego biegacza.
PKO
majak
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Wiesz, reebok i adidas to wiodące firmy odzieży i obuwia sportowego tak więc myślę,że nie powinno być problemu z poduszkami zarówno w jednych jak i w drugich.
But musi być przede wszystkim wygodny a piszesz,że taki jest więc ;)
Ja też jestem początkującym biegaczem. Z tym,że ja postawiłem na Nike, wiesz nie są to typowe buty biegowe bo na takowe jeszcze mnie nie stać, ale co najważniejsze są mega wygodne i biega się w nich rewelacyjnie. Moja siostra ma nike typowe do biegania i jest zachwycona.
pozdrawiam :)
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ