otoczenie demotywuje

Stawiasz pierwsze kroki? Tutaj szukaj wsparcia, pomocy i zachęty. Wstąp i podaj rękę tym, którzy dopiero nabierają pędu.
Awatar użytkownika
maly89
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 37:44
Życiówka w maratonie: 02:56:04
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Ej nie dziwcie się - jak ktoś nigdy nie biegał dla siebie, dla przyjemności, nie złapał tego biegowego bakcyla to on tego nie zrozumie co my robimy, dlaczego to robimy i jaką sprawia nam to frajdę. Sam kiedyś zawsze mówiłem, że takie bieganie jest bez sensu. Później zacząłem biegać i wtedy słyszałem w domu, że "po co", że "chce Ci się". Teraz już biegają wszyscy domownicy. Siostra właśnie pojechała na zawody. Tato robił trening przed pracą, a mama ma marszobieg po południu :)
PKO
rufuz

Nieprzeczytany post

czlowiek z natury jest smierdzacym nygusem. Dla wielu zrobic cokolwiek poza: pobudka rano-praca-obiad-TV i spac to wyczyn graniczący z cudem wiec nic dziwnego. Ja mam totalnie w d...e takie opinie osob trzecich.
Awatar użytkownika
maly89
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 37:44
Życiówka w maratonie: 02:56:04
Kontakt:

Nieprzeczytany post

rufuz pisze:czlowiek z natury jest smierdzacym nygusem. Dla wielu zrobic cokolwiek poza: pobudka rano-praca-obiad-TV i spac to wyczyn graniczący z cudem wiec nic dziwnego. Ja mam totalnie w d...e takie opinie osob trzecich.

Rufuz te rozleniwienie się rozrasta. Coraz częściej z tego co wymieniłeś ludzie wykreślają pracę... ;] Zobacz ile jest nierobów, kombinatorów chcących żyć na koszt państwa. Lenistwo opanowuje społeczeństwo. A teraz mała zagwozdka - zastanawialiście się ilu jest biegaczy wśród "bezrobotnych z wyboru"? Ciekawy jestem takich danych :)
Awatar użytkownika
wypass
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 53min 56s
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

maly89 pisze:
rufuz pisze:czlowiek z natury jest smierdzacym nygusem. Dla wielu zrobic cokolwiek poza: pobudka rano-praca-obiad-TV i spac to wyczyn graniczący z cudem wiec nic dziwnego. Ja mam totalnie w d...e takie opinie osob trzecich.

Rufuz te rozleniwienie się rozrasta. Coraz częściej z tego co wymieniłeś ludzie wykreślają pracę... ;] Zobacz ile jest nierobów, kombinatorów chcących żyć na koszt państwa. Lenistwo opanowuje społeczeństwo. A teraz mała zagwozdka - zastanawialiście się ilu jest biegaczy wśród "bezrobotnych z wyboru"? Ciekawy jestem takich danych :)
Mały....myślę, że mało...bo jak się komuś nie chce robić...to i biegać też raczej nie...
Nie mniej jednak ciekawie postawione pytanie :)
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ