Lekki niedosyt na 10 km

Stawiasz pierwsze kroki? Tutaj szukaj wsparcia, pomocy i zachęty. Wstąp i podaj rękę tym, którzy dopiero nabierają pędu.
nobello
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam
Przebiegłem ostatnio 10 km w czasie rekordowym dla mnie 48.50 na XX Biegu Korfantego i mimo że czas dla mnie był bardzo dobry to czuje jednak lekki niedosyt, że mogłem jeszcze kilka sekund urwać. Też tak macie po zawodach?
PKO
Awatar użytkownika
przemik88
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Zawsze :spoko: !
Veni, Vidi, Vici
Awatar użytkownika
Provitamina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

nobello ale w Biegu Korfantego trasa była dłuższa niż 10 km, więc Twój czas powinien być jeszcze lepszy.
Life is short... running makes it seem longer.

Mój blog
Popiszmy, czyli komentarze do bloga

Obrazek
=========
-----
Moje endo
Awatar użytkownika
maly89
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 37:44
Życiówka w maratonie: 02:56:04
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Provitamina pisze:nobello ale w Biegu Korfantego trasa była dłuższa niż 10 km, więc Twój czas powinien być jeszcze lepszy.
Może on należał do tych co skracał :D Bo z tego co słyszałem było sporo możliwości :p

A tak na poważnie to praktycznie zawsze jak biję rekord to czuję, że jest świetnie, a mogło być jeszcze lepiej! To właśnie motywuje mnie do jeszcze cięższej pracy przed kolejnym startem i kolejną próbą pobicia czasu :)
nobello
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

maly89 pisze:
Provitamina pisze:nobello ale w Biegu Korfantego trasa była dłuższa niż 10 km, więc Twój czas powinien być jeszcze lepszy.
Może on należał do tych co skracał :D Bo z tego co słyszałem było sporo możliwości :p

A tak na poważnie to praktycznie zawsze jak biję rekord to czuję, że jest świetnie, a mogło być jeszcze lepiej! To właśnie motywuje mnie do jeszcze cięższej pracy przed kolejnym startem i kolejną próbą pobicia czasu :)
Właśnie ją byłem jednym z tych głupich co nie cieli zakrętów co poza własną satysfakcją nic nie mam. Tak swoją drogą czy na większych imprezach typu maraton ludzie też tak chętnie trasę sobie skracają?
Awatar użytkownika
Boberek_21
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 1g16m38s

Nieprzeczytany post

Na większych imprezach te strategiczne miejsca na zakrętach są taśma oklejone i stoi wolontariusz pilnujący by nie skracać.
Daleko nie szukać na śmiesznym Biegu Wiosny w Siemianowicach - nie dało się skracać zakrętów - mimo że nie było chipów, medali ani żadnej punktacji!!!!
Powiedz mi że coś jest niemożliwe a udowodnię Ci jak bardzo się mylisz!

Moje ENDOMONDO
Blogowo
Komentarze do moich wypocin
Awatar użytkownika
mungo
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: 3:23:50
Kontakt:

Nieprzeczytany post

mam niedosyt po każdym treningu, bo przecież mogłem jeszcze pobiegać zamiast siedzieć przed komputerem. W ryzach normalności trzyma mnie tylko troska o własne zdrowie i ból kolana
Awatar użytkownika
maly89
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: 02:56:04
Kontakt:

Nieprzeczytany post

mungo pisze:mam niedosyt po każdym treningu, bo przecież mogłem jeszcze pobiegać zamiast siedzieć przed komputerem. W ryzach normalności trzyma mnie tylko troska o własne zdrowie i ból kolana
Moim zdaniem to na treningu choćby nie wiem jak się starać to nie uda się wycisnąć z siebie maksa. Pytanie tylko czy to źle? Przecież trenujemy po to, żeby swoją siłę pokazać na zawodach :)
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ