Początki w bieganiu i problemy podstawowe.

Stawiasz pierwsze kroki? Tutaj szukaj wsparcia, pomocy i zachęty. Wstąp i podaj rękę tym, którzy dopiero nabierają pędu.
Awatar użytkownika
siena_driver
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 49:18
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Admorty pisze:2. Czy są jakieś doraźne sposoby na ból kolan (wpierw jako dziecko parę lat grałem w piłkę, potem bardziej zawodowo uprawiałem siatkówkę)?
Bieganie "rozwija" kolano w pionie (przyczepy, itp, rzepka ustabilizowana z czasem w pionie). Zadbaj również o stabilizację w poziomie (ćwiczenia z gumą, maszyny na siłowni).
PKO
Admorty
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witajcie,

Wybaczcie, że dopiero teraz odpisuję, ale miałem wyjazd firmowy i wróciłem przed godziną.
Pozostaje mi RAZ jeszcze podziękować za wszystkie informacje, część z nich będę musiał przestudiować (bieganie naturalne - o takim zwrocie słyszę po raz pierwszy). Nie ukrywam, że zaskoczyliście mnie skalą chęci niesienia pomocy w postaci informacji, spodziewałem się 1-2 postów na odczep się (wszak jestem nowy).

Na ten 3,33 wrzucam halówki, popatrzę jak wygląda bieganie naturalne i postaram się dobiec ze swoją ogromną wagą.
A potem mam nadzieję oby z górki. Dam Wam na pewno znać i odezwę się z pewnością zarówno przed jak i po biegu!

Raz jeszcze dzięki! :)
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ