Deszczyk pada i sie biega :)

Stawiasz pierwsze kroki? Tutaj szukaj wsparcia, pomocy i zachęty. Wstąp i podaj rękę tym, którzy dopiero nabierają pędu.
Awatar użytkownika
mwojciec
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Czesc

Chcialem tylko podzielić sie wrażeniami z dzisiejszego biegania. Biegło się dobrze mimo że od rana lało ( myślałem że przestanie ale po 20 wiedziałem że już nie ma na co czekać).
Super było to że w zasadzie "dzięki" pogodzie biegłem pustymi chodnikami i parkami :)
Aha i pozdrawiam serdecznie kierowce autobusu który nie ominął kałuży i centralnie mnie oblał, chociaż i tak już byłem mokry cały. :)
PKO
Awatar użytkownika
Lisciasty
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Jak sypnęło gradem i deszczem to mi się majkołcz spsował, wpierw zagadało że stracił czucie w nogach, potem na klacie a potem zacharczał i padł. Na szczęście po wysuszeniu elektroniki ożył ;)
Gdy na rzyci zgolę włoski, jestem piękny, jestem boski!
maksio97
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Mi też się wczoraj fajnie biegało. Deszcz, 12 st. C, a ja w krótkim rękawku i spodenku ;) Super!
kacper_r
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

No deszczyk jest fajny bo od razu chłodzenie jest. Jedyne co mnie wkurza to chlupanie w butach.

Teraz też jest fajna pogoda. Przed chwilą wróciłem z biegania i bardzo dobrze mi sie biegło. 12 stopni, lekki wiatr i słońce przebijające sie przez chmury.
Obrazek
Awatar użytkownika
maly89
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 37:44
Życiówka w maratonie: 02:56:04
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Deszcz to żadna przeszkoda, najgorszy jest wiatr, a jeszcze gorszy fakt, że jaka by tak pogoda nie była to i tak każdy z nas swój plan wykona :) Biegacze... :)
Awatar użytkownika
mwojciec
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Ja na razie jedyny plan to "wolny bieg co 2 dzien po 1h z hakiem" :) ale co racja to racja, wciąga i banan na twarzy po biegu zawsze:)
kacper_r
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

mwojciec pisze:Ja na razie jedyny plan to "wolny bieg co 2 dzien po 1h z hakiem" :) ale co racja to racja, wciąga i banan na twarzy po biegu zawsze:)
No racja. A szczególny banan kiedy zalicza się dystanse które jeszcze niedawno wydawały się kosmiczne :) Mi to straszną satysfakcje daje
Obrazek
Awatar użytkownika
mszary
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

kacper_r pisze:...A szczególny banan kiedy zalicza się dystanse które jeszcze niedawno wydawały się kosmiczne :) Mi to straszną satysfakcje daje
O to to :hej: mi się tak w deszczu ostatnio udało pyknać se mój prywatny półmaraton :) po polach, chociaz w tamatym roku biegłem w Pile, ale od tamtego czasu to nawet 16 km było dla mnie kosmosem :)
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ