Myślicie, że dałbym radę ?

Stawiasz pierwsze kroki? Tutaj szukaj wsparcia, pomocy i zachęty. Wstąp i podaj rękę tym, którzy dopiero nabierają pędu.
Diretto
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Bardzo lubię biegać. Robię to z czystej pasji, gdyż daje mi to wiele satysfakcji. Zawsze narzekałem, że w moim mieście - wcale nie małym - nic się nie dzieje, nie ma żadnych imprez biegowych. Dzisiaj dotarła do mnie informacja, że w pewnej wsi, niedaleko od mojego miasta jest bieg Staszica na 10 km. Tak się zastanawiam czy mogę wystartować. Mój czas na 7 km to 50 minut (bez ani jednego zatrzymania). Więc czy przypuszczalnie można by pomyśleć, że mając takie wyniki dałbym radę przebiec 10 km?
"Naucz się zamieniać ból w przyjemność, a nic Cię nie złamie..."
http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... arachowice
PKO
meszka
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Diretto pisze:Bardzo lubię biegać. Robię to z czystej pasji, gdyż daje mi to wiele satysfakcji. Zawsze narzekałem, że w moim mieście - wcale nie małym - nic się nie dzieje, nie ma żadnych imprez biegowych. Dzisiaj dotarła do mnie informacja, że w pewnej wsi, niedaleko od mojego miasta jest bieg Staszica na 10 km. Tak się zastanawiam czy mogę wystartować. Mój czas na 7 km to 50 minut (bez ani jednego zatrzymania). Więc czy przypuszczalnie można by pomyśleć, że mając takie wyniki dałbym radę przebiec 10 km?
Spróbuj czy dasz radę kilka dni wcześniej na takim samym dystansie, w czym masz problem?
Tylko Prawda jest ciekawa - J. Mackiewicz
tomcio017
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Jeżeli chodzi Ci o samo przebiegnięcie to myślę że dasz radę, zawsze możesz spróbować pobiec sobie przed zawodami na 10 km i wtedy już będziesz wiedział na czym stoisz. Powodzenia ;)
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ