Nowy i zielony

Stawiasz pierwsze kroki? Tutaj szukaj wsparcia, pomocy i zachęty. Wstąp i podaj rękę tym, którzy dopiero nabierają pędu.
Awatar użytkownika
Ciernograf
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Nie chce zakładać nowego tematu, bo pytanie, które zadaje jest dziwne. Czy to prawda, że bieganie powoduje "wyjście brzucha" czyli tzw. efekt mięśnia piwnego :D?
PKO
Arczi_wu
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

czytałem o takim czymś. Pisało to w MD o tym że rozciągniete mięsnie brzucha własnie tak wyglądają jak taki brzuszek troche od piwa nawet jeżeli jesteś szczupły. W md pisze jak temu zapobiegać tzw o ćwiczeniach na skracanie mięsnie brzucha
Wszystko czego potrzebujemy do życia mamy w głowie, a głowa często używa 100 tys wymówek by sobie odpuścic wysiłek lub coś pożytecznego dla nas.
Arczi_wu
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Cześć to znów ja mam pytanie moge przebiec normalnie 12x2 itp itp ale podczas biegu bolą mnie stopy, myślicie ze to minie czy są na to jakieś cwiczenia ?:>
Wszystko czego potrzebujemy do życia mamy w głowie, a głowa często używa 100 tys wymówek by sobie odpuścic wysiłek lub coś pożytecznego dla nas.
Arczi_wu
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

chciałbym sie pochwalić :D dzisiaj zaliczyłem 31minut 40 sekund i 84 setne :D. Jak się chce to się może. :D
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ