jaki trening
-
- Rozgrzewający Się
witam mam 13 lat waze 61-63kg przy wzroscie 160-162cm wzrostu wiec mam troche brzucha, diete mam specjalnie dla mnie waga spadnie wiec nie pisac o diecie, chodzi mi o to zebyscie mi dali jakis trening gdzie schudne, zwieksze wytrzymalosc i moze troche szybkosc bo na kilometr mam 4,45 minuty a na 40 m 7 sekund, i dzisiaj bieglem na 300 m to mialem 1 minuta 17 sekund ale zdechlem szybko i dlatego;d
- run
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Witaj na forum 
W tym wieku to się nie odchudzaj. Paliwa Ci zabraknie i nie urośniesz. Jeśli chodzi o treningi to może jest tutaj ktoś kto się zna na lekkiej dla młodocianych. Zawsze masz wfiste w szkole.
Jeśli już chcesz uprawiać jakieś sporty to polecam Ci sztuki walki - pomagają rozładować energię, którą w tym wieku można skierować w jakieś głupie historie

W tym wieku to się nie odchudzaj. Paliwa Ci zabraknie i nie urośniesz. Jeśli chodzi o treningi to może jest tutaj ktoś kto się zna na lekkiej dla młodocianych. Zawsze masz wfiste w szkole.
Jeśli już chcesz uprawiać jakieś sporty to polecam Ci sztuki walki - pomagają rozładować energię, którą w tym wieku można skierować w jakieś głupie historie