jaki trening

Stawiasz pierwsze kroki? Tutaj szukaj wsparcia, pomocy i zachęty. Wstąp i podaj rękę tym, którzy dopiero nabierają pędu.
Jogi15
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

witam mam 13 lat waze 61-63kg przy wzroscie 160-162cm wzrostu wiec mam troche brzucha, diete mam specjalnie dla mnie waga spadnie wiec nie pisac o diecie, chodzi mi o to zebyscie mi dali jakis trening gdzie schudne, zwieksze wytrzymalosc i moze troche szybkosc bo na kilometr mam 4,45 minuty a na 40 m 7 sekund, i dzisiaj bieglem na 300 m to mialem 1 minuta 17 sekund ale zdechlem szybko i dlatego;d
PKO
Awatar użytkownika
run
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Witaj na forum :)

W tym wieku to się nie odchudzaj. Paliwa Ci zabraknie i nie urośniesz. Jeśli chodzi o treningi to może jest tutaj ktoś kto się zna na lekkiej dla młodocianych. Zawsze masz wfiste w szkole.

Jeśli już chcesz uprawiać jakieś sporty to polecam Ci sztuki walki - pomagają rozładować energię, którą w tym wieku można skierować w jakieś głupie historie :)
Awatar użytkownika
asik_zoo
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

A ja ze sztuk walki polecam taekwondo.:-)
Jogi15
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

run co ty za głupoty mi tu mówisz... jak sie nie znasz to prosze nic nie mów a uwierz mi że ja wiem wiecej od ciebie w tych sprawach ;|
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ