Bieganie po plaży.

Stawiasz pierwsze kroki? Tutaj szukaj wsparcia, pomocy i zachęty. Wstąp i podaj rękę tym, którzy dopiero nabierają pędu.
gram
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

No to jadę nad morze życzę wszystkim przyjemnego bieganka i wypoczynku jak kto potrafi .Gdy wrócę napiszę jak się biegało nad morzem.Pozdrawiam wszystkich -GM
Biegnę więc jestem lecz nie wiem kim
Biegnę, choć czasem brakuje mi sił ..
PKO
majonez87
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

je ostatnio biegałem dwa razy (po 6km) w hiszpani na plazy i boso biegłao sie naprawde dobrze! oczywiscie na mokrym piasku... tylko łydki mnie potem bolały, ale to chyba dlatego, ze jestem początkującym biegaczem:)
gram
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

jestem nad morzem i teraz mogę coś powiedziec na pewno-po plaży najlepiej biegać boso,blisko wody. przynajmniej tu gdzie jestem czyli w Ostrowie koło Jastrzębiej góry.Plaża czyściutka ,każdego wieczora chodzi człowieczek z wykrywaczem metali .Petów nie widziałam wcale.Miła to wycieczka z Ostrowa do Jastrzębiej Góry i z powrotem.Woda przyjemnie chlodzi stopy piaseczek miekutki,teraz wiem jakie przyjemne jest bieganie po plaży.W całej okolicy rośnie tutaj piękny sosnowy las ,można sie zabiegac na smierć po miekutkim mchu i piaszczystych lesnych scieżkach niewyobrażalna przyjemność.Dzisiaj biegłam 15 kilometrów z małą przerwa na odparcie ataku wiejskich kundli.Nigdy nie myslałam,ze potrfie tyle przebiec.Pozdrawiem wszystkich.GM.
Biegnę więc jestem lecz nie wiem kim
Biegnę, choć czasem brakuje mi sił ..
ott
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Witam,
biegając w butach ( głupi bylem 18k po asfalcie) zaczeło bolec mnie kolano i pomimo przerw nic nie pomagało. W zeszlym tygodniu bylem nad morzem i zaczołem biegac boso po plazy i po kilku biegach ( ostatni 1h 20m) ból kolana minoł. teraz mam za soba trening w butach ( już tylko w parku) i jak na razie jest ok!!!
Awatar użytkownika
artur511
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Właśnie jestem w Grzybowie k. Kołobrzegu. Wczoraj przebiegłem 12 km brzegiem plaży do Kołobrzegu. Plaża czysta, gładka, tylko spacerowiczów trzeba wyprzedać i wymijać. Blisko wody biega się cudownie - szkitki są smagane przez fale, delikatna bryza... no miodzio! :hej:
Polecam wszystkim. :)

Tylko jak na złość nie wziałem ciuchó do biegania... :ojoj: :(
NEVER back down!
Awatar użytkownika
Novik-HKP
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 40:50
Życiówka w maratonie: 3:35:44

Nieprzeczytany post

Amatorom biegania po plaży polecam bieg Cztery Mile Jarka w Dziwnowie. Za rok, oczywiście, bo tegoroczny już się odbył...
[url=http://runmania.com/rlog/?u=Novik-HKP][img]http://runmania.com/f/eedb0a08f3de36b5b0de12b431b6b631.gif[/img][/url]

Kiedyś trzeba zacząć...
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ