a ja mam kryzys :(

Stawiasz pierwsze kroki? Tutaj szukaj wsparcia, pomocy i zachęty. Wstąp i podaj rękę tym, którzy dopiero nabierają pędu.
gram
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

oooo zauważyłam,ze moja gadatliwość przysporzyła mi już trzech brzuszków! żeby moja kondycja rosła w takim postępie nie miałabym nic do napisania w tym poście.
Biegnę więc jestem lecz nie wiem kim
Biegnę, choć czasem brakuje mi sił ..
PKO
Grzechu76
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Wspólne bieganie jest nie tylko przyjemniejsze, ale też założony dystans pokonuje się subiektywnie dużo szybciej niż samemu. Ba, okazuje się, że biegnie się i rozmawia na tyle miło, że możnaby przebiec więcej niż było w planie. Polecam!
profilone
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Mam taki sam problem jak niektórzy tutaj. Tzn biegam od około miesiąca i ostatnie 4 dni miałem wolne od pracy. Myślałem: super, pobiegam sobie, na spokojnie i w ogóle.

Okazało się, że rano za późno wstawałem i już później nie miałem ochoty biegać wcale. Dziś rano kolejny raz nie chciało mi się wstawać i znów nie pobiegłem :grr: To mnie najbardziej wnerwia - moja chęć spania jest większa niż chęć biegania.

Zna ktoś dobry sposób, żeby skutecznie wstać rano ok. 6.00? Z góry dzięki za pomoc :hejhej:
[url=http://runmania.com/rlog/?u=profilone][img]http://runmania.com/f/b8c9c796d12a0d5920e99d9efe786c7d.gif[/img][/url]
Grzechu76
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Jedyny znany mi sposób, a przy tym skuteczny to wcześniej się położyć. :hej: Można się też zmuszać, ale wystarczy że to samo trzeba robić wstając do pracy, a bieganie ma być przecież przyjemnością.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ