Z drugiej strony możesz zgłosić się na ochotnika do wojska.
Tam zrobią z Ciebie twardziela ; )
Po 9ciu miesiącach będziesz przygotowany do wszystkich formacji porządkowych, będziesz mógł iść do policji albo nawet zostać w wojsku ...
Bieganie a siłownia.
- Szkudnik
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
za wojsko podziękuje. zabawy w Irak i Afganistan mnie nie kręcą. Maiłem kontakt z ludźmi którzy byli na misjach i zmiany w ich psychoce są nieodwracalne.ajron pisze:Z drugiej strony możesz zgłosić się na ochotnika do wojska.
Tam zrobią z Ciebie twardziela ; )
- Kapitan Bomba!
- Zaprawiony W Bojach
ja biorę magnez, wapno i takie zwykłe do rozpuszczania w wodzie, chociaż najlepiej oczywiście w naturalnej postaci czyli w owocach je przyjmować. Jak jest mróz to do biegania smaruję sobie wargi taką szminką z nivei - broń Boże jakąś kolorową , taką specjalną na mróz i wiatr.
-
- Rozgrzewający Się
Taaa w wojsku zrobi z ciebie twardziela. Pamietam jak na WATcie zaliczalo sie np ugiecia ramion 7 razy trzeba bylo zrobic wiec bylem siedem razy za kazdym razem po jednym Wf-ista z reszta dosyc w porzadku czlowiek w kokncu zaliczyl. Bylem Tam rok podziekowalem miedzy innymi przez bieganie zaprawy itp Teraz gdy sam sie przekonalem do biegania moglbym tam pobiegac te zaprawy chocby tylem:)