Bieganie w taka pogode...DESZCZ

Stawiasz pierwsze kroki? Tutaj szukaj wsparcia, pomocy i zachęty. Wstąp i podaj rękę tym, którzy dopiero nabierają pędu.
Awatar użytkownika
piter82
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 40:32
Życiówka w maratonie: 3:22:xx

Nieprzeczytany post

nie ma złej pogody do biegania, są tylko źle ubrani biegacze :-)
New Balance but biegowy
Rapacinho
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

piter82 pisze:nie ma złej pogody do biegania, są tylko źle ubrani biegacze :-)
Dokładnie zła pogoda to tylko wymówka żeby nie iść biegać. Ja sobie nie odpuszczam, obojętnie czy pada deszcz, śnieg, wieje, albo świeci słońce :) Na odpuszczenie zdecydowałabym się tylko jakby temperatura spadła poniżej -20C, albo jakbym się rozchorował.
PinUpGirl
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kiedy moje buty były nowe też miałam opory. Teraz mają już z 1,5 roku i zaliczam w nich każdą kałużę (jak z amortyzacją nie wiem, ale, odpukać, żadnych problemów ze stawami). Moi znajomi mają po kilka par butów i na błoto idą zawsze te gorsze. Gdybym miała jakieś nowiuśkie NB to też bym się zastanawiała, ale staruszków za 50zł mi nie żal ;). Jak narazie się nie rozkleiły.
[url=http://runmania.com/rlog/?u=PinUpGirl][img]http://runmania.com/f/f7c2c3e8ea675093ff0011c7b9248496.gif[/img][/url]
Awatar użytkownika
Jakub Osina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Ja też staram się wkładać gorsze i latać po parku - dziś 11,5 km w deszczu z interwałami 3min/2min - nigdy nie polubię biegania w deszczu, ale nie opuszczam żadnego treningu więc po prostu się zmuszam ;-)
Awatar użytkownika
Bartess
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 999:99
Życiówka w maratonie: 999:99

Nieprzeczytany post

Teraz faktycznie może to nie być zbyt przyjemne. Za to w lecie świetna sprawa. Wolałem nawet deszcz bo przynajmniej chłodniej było. Gdy padało nie musiałem czekać do wieczora by nie biegać w upale, czygo nie lubię znacznie bardzej niż deszczu.
ODPOWIEDZ