Powiatowe zawodyyy
-
- Rozgrzewający Się
Witam..23.09.08r czyli juz we wtorek jadę na zawody powiatowe..wprawdzie jestem początkująca i nie biegam zawodowo.. jadę na zawody tylko z tego względu ze biegam najszybciej w klasie.. Dystans na który jade na zawody to tylko 1 km ale i tak na tym dystansie nie czuje sie najlepiej ale mimo tego chcę znaleźć sie w czołówce...piszę to wiadomość ponieważ myslę ze ktoś zechce mi pomóc i napisze co najlepiej jeść przed startem (czy moze nie jesc wcale) lub jaką techniką posługiwać sie w czasie biegu...mam mało dni na trenig więc jak trnować itp.
Bardzo Proszę o odpowiedz naprawde bardzo mi zalezy na tych zawodach.. a nie mam blizszych stycznosci w bieganiem
Z góry DZIĘKUJĘ!!
Bardzo Proszę o odpowiedz naprawde bardzo mi zalezy na tych zawodach.. a nie mam blizszych stycznosci w bieganiem
Z góry DZIĘKUJĘ!!
kinga22
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Jeśłi chcesz mocno powalczyć to musisz mieć pusty żołądek. Czyli najpóźniej 3 godziny przed zawodami coś lekkiego, szybko trawiacego się.
-
- Zaprawiony W Bojach
to życzymy bliższej styczności z bieganiem i ...służymi radami , każdy z nas , no prawie, zaczynał od powiatowych ,szkolnych , makroregionalnych, uczelnianych zawodówkinga22 pisze:Witam..23.09.08r czyli juz we wtorek jadę na zawody powiatowe..wprawdzie jestem początkująca i nie biegam zawodowo.. jadę na zawody tylko z tego względu ze biegam najszybciej w klasie.. Dystans na który jade na zawody to tylko 1 km ale i tak na tym dystansie nie czuje sie najlepiej ale mimo tego chcę znaleźć sie w czołówce...piszę to wiadomość ponieważ myslę ze ktoś zechce mi pomóc i napisze co najlepiej jeść przed startem (czy moze nie jesc wcale) lub jaką techniką posługiwać sie w czasie biegu...mam mało dni na trenig więc jak trnować itp.
Z góry DZIĘKUJĘ!!
POWODZENIA na tysiaku
Tomek
-
- Zaprawiony W Bojach
redaktorze N. czy z trupa można coś wykrzesać ?
może narządy do przeszczepu
może narządy do przeszczepu
Tomek
- Balon
- Wyga
- Życiówka na 10k: 31:27
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Nie straszcie dziewczyny bo sie zniecheci. Wazne jest abys dzien przed zawodami zjadla cos energetycznego np na obiadek jakis ryz zamiast ziemniakow a na podwieczorek duzo słodkiego. Mozesz sobie pozwolic wszystko spalisz na nastepny dzien :]
-
- Zaprawiony W Bojach
to napisz jak ci tam poszło na tym biegu ?
Tomek