Moje bieganie-refleksje:)

Stawiasz pierwsze kroki? Tutaj szukaj wsparcia, pomocy i zachęty. Wstąp i podaj rękę tym, którzy dopiero nabierają pędu.
olo123
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Biegam od maja 2007r czyli juz ponad rok. Pamiętam mój pierwszy .,,bieg" -celowo napisąłem słowo bieg w códzysłowiu, gdyż byl to raczej marsz z elementami biegu, serce waliło jak oszalałe a ja myslałem, ze umre po ,,treningu". Obecnie biegam codziennie 13 kilometrów w czasie 1,4 godziny. Wiem że nie jest to rewelacyjny czas ale cieszy mnie to ze moge przebiec taki dystans i ze codziennie chce mi sie biegać. Ostatnio kupiłem sobie buty do biegania, mysle o zakupie pulsometru. Może kiedyś wystartuje w maratonie. Pozdrawiam wszystkich rozbieganych :oczko:
New Balance but biegowy
alexel
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

No to gratuluje!!! rok to sporo !
Jestem pod wrażeniem , żę biegasz codziennie, też bym tak chciała, ale boję się przetrenuję, może za rok.....;)
Jestem ciekawa jak u ciebie z wagą przez ten rok? Nie wiem jaki był pierwotny cel że rozpoczełeś biegać.Opowiedz więcej!
olo123
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

W ubiegłym roku w lipcu miałem pojechać na rowerową pielgżymkę do Rzymu i dlaatego zaczołem biegać. Jeśli chodzi o wage to nie spadła ona wcale przy wzroście 1,70 waże 70 kg. Mam nadzieje że waga zacznie spadać kiedy zaczne racjonalnie sie odżywiać i zrezygnuje z ulubionych słodyczy. Pozdrawiam
Browser
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Tak tylko ze wage masz prawidłową to czego jeszcze żadasz od swojego organizmu.
gg 3305061
alexel
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

No jak na faceta waga super. widocznie to jest ta granica :) a słodycze....mmmmm znam ten ból, też mam ten problem, tylko żę ja chce schudnąć!!!
to chyba kwestia sprytnego rozwiązania czym te słodycze zastapić, kiedy się ma na nie ochotę :)
ODPOWIEDZ