Wiersz/e daj koniecznie na forum. Twórczość biegowa (tworzona w czasie biegu) ma dla nas duże znaczenie.
Poza tym jako osoby biegające będziemy mogli Twoją lirykę interpretować w czasie biegu, a to może mieć dla jakości interpretacji znaczenie kluczowe - bo przecież w biegu tworzyłaś.
Jeszcze lepiej jakbyś wrzuciła mp3 z Twoja autorską interpretacją, wtedy można wiersza słuchać biegając (ja osobiście w biegu czytam słabo, co najwyżej stoper, pulsomter i znaki drogowe - z wierszem do tego mógłbym nie dać rady)
Nie możesz tego przed nami ukrywać !!!
My story
- rabarbarka_16
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Nie no... co wy? Aż taka odważna, by wam ten wiersz powiedzieć nie jestem. Ale mogę napisać,(jeśli oczywiście poręczycie, że się nie będziecie śmiać) pasi????
- Powiedz mi, co jest takiego wyjątkowego w bieganiu? (...)
- To prawie jak latanie. Jesteś lekki, jesteś najszybszą rzeczą w kosmosie, jakbyś nic nie ważył. Wysysasz prędkość z Drogi Mlecznej i czujesz, że możesz dotknąć gwiazd.
- To prawie jak latanie. Jesteś lekki, jesteś najszybszą rzeczą w kosmosie, jakbyś nic nie ważył. Wysysasz prędkość z Drogi Mlecznej i czujesz, że możesz dotknąć gwiazd.