Nowy - przywitanie

Stawiasz pierwsze kroki? Tutaj szukaj wsparcia, pomocy i zachęty. Wstąp i podaj rękę tym, którzy dopiero nabierają pędu.
lorkd
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam po długiej przerwie.

Niestety z mojego celu wyszły nici. Przygoda trwała do początku grudnia, później całe pasmo przeziębień - a zima nie była zbyt ostra. Raz brałem antybiotyki :chlip:. Chyba mój organizm nie jest wystarczająco zahartowany. Trzeba będzie to zmienić.
Te przeziębienia trwały do końca lutego. W marcu ponownie zacząłem bieganie, bardzo ostrożnie i niestety musiałem wszystko zaczynać od nowa. To co wypracowałem do grudnia straciłem. Obecnie biegam 3xtydz. - 2x30 min (bieżnia - wtorek, czwartek), 1x40 min las (niedziela). Planuję dołożyć sobie 1 dzień od nowego tygodnia. Będzie to sobota oczywiście las. W każdym tygodniu dokładam sobie 5 min. Mój cel to nadal 1 godzina . :hej:

pozdr.
Darek
:)
New Balance but biegowy
mlodykz
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Hej!! Fajnie, że nie porzuciłeś swoich planów - celu. Jestem nowy na tym forum i to dla mnie duża zachęta, że mimo iż zaczałem biegać (dziś pierwszy raz) to mogę oglądać zmagania innych i przede wszystkim to, że się nie poddają!! Dojdziesz do celu !!
Więcej w nas ...
andzya_
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Czesc wszystkim !!!
To teraz ja sie chcialam przywitac,bo to moj pierwszy post :)

Biegam od dobrych kilku lat,ale z przerwami. Kiedy , jeszcze w podstawowce bieganie pomoglo mi zrzucic potezna nadwage, potem trenowalam troszke wyczynowo, a teraz chce biegac z jakims konkrentym celem. jak narazie zachecilam swojego narzeczonego,zeby biegal ze mna,a on nigdy wczesniej tym sportem skazony nie byl ;)
biegamy krociotko narazie, okolo 30 minut co drugi dzien (ze wzgledu na niego) ale wydluzamy ten czas powoli :)
ODPOWIEDZ