Witam wszystkich!
Nazywam się Ewa Łukasiewicz i pracuję w TVN Style w redakcji programu "Grunt to zdrowie". Jako,że jest to program poradnikowo-medyczny poruszamy wiele różnorodnych tematów dotyczących zdrowia. Jesteśmy właśnie podczas przygotowywania odcinka o nerkach i w związku z tym poszukujemy osoby ( z Warszawy i okolic) cierpiącej z powodu kamicy nerkowej, chętnej do wzięcia udziału w naszym programie i podzielenia się z widzami swoimi doświadczeniami związanymi z tą przypadłością. Zachęcam do zgłaszania się do programu także osoby cierpiące z powodu innych dolegliwości. Państwa sposoby na radzenie sobie z przeróżnymi chorobami w życiu codziennym, byłyby bardzo cenne dla wszystkich tych, którzy nie są zdrowi w 100%, a jednocześnie chcieliby normalnie żyć i moc uprawiać przeróżne sporty np. bieganie.
Będę wdzięczna za każdy kontakt na adres e-mail: e.lukasiewicz@onet.eu
Pozdrawiam wszystkich aktywnych fizycznie - również biegająca,
Ewa Łukasiewicz
Grunt to zdrowie
- Azavid
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
To miło ze ktoś taki zobaczył i jednocześnie napisał na nasze forum… Jednak mam nadzieje ze wszyscy „forumowicze” Są zdrowi ale maja takową wiedze by mogli Ci pomóc, pozdrawiam.
"Po dziś dzień w Niebie
Aniołowie noszą broń okrutną"
-
- Rozgrzewający Się
bardzo dziękuję za wsparcie w poszukiwaniach!!! Też mam nadzieję, że wszyscy (a przynajmniej większość) forumowiczów jest zdrowa Mimo wszystko jednak czekam na informacje od wszystkich zainteresowanych o nich samych,o członkach ich rodzin, bądź o ich znajomych, którzy borykaja się z jakąś przypadłością.
Pozdrawiam wszystkich i czekam na odpowiedzi.
Ewa
Pozdrawiam wszystkich i czekam na odpowiedzi.
Ewa
- Azavid
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Ja jedynie cierpię na tak zwane zrosty pooperacyjne i często miewam przez to dość nieprzyjemne skurcze wewnętrzne, jak byłem mały miałem wyrostek robaczkowy (prawie się rozlał) Na dodatek lekarze strajkowali, kazali samemu wszędzie chodzić, źle to wpływała na ranę pooperacyjną i za szybko ściągnęli szwy, no ale czego się spodziewać po naszej służbie zdrowia chcą tylko więcej i więcej…
"Po dziś dzień w Niebie
-
- Zaprawiony W Bojach
Całe szczęście, że moja rodzina i ja nerki mamy zdrowe Nie pomożemy więc w kręceniu najbliższego odcinka
Natomiast jeśli w ramach "Grunt to zdrowie" będziecie kręcić odcinek o chorobach układu krążenia to chętnie służę pomocą jako przykład człowieka uleczonego bieganiem Myślę tutaj o nadciśnieniu, arytmii serca, za wysokim cholesterolu i wyleczonej otyłości - trochę tego jest, prawda?
Jestem przekonany, że pośród nas - zdrowych biegających - są z pewnością jeszcze kolejni, którzy przed rozpoczęciem przygody z bieganiem mieli problemy zdrowotne, ale wskutek biegania dolegliwości te przezwyciężyli
Natomiast jeśli w ramach "Grunt to zdrowie" będziecie kręcić odcinek o chorobach układu krążenia to chętnie służę pomocą jako przykład człowieka uleczonego bieganiem Myślę tutaj o nadciśnieniu, arytmii serca, za wysokim cholesterolu i wyleczonej otyłości - trochę tego jest, prawda?
Jestem przekonany, że pośród nas - zdrowych biegających - są z pewnością jeszcze kolejni, którzy przed rozpoczęciem przygody z bieganiem mieli problemy zdrowotne, ale wskutek biegania dolegliwości te przezwyciężyli
-
- Rozgrzewający Się
Witam wszystkich!
Wciąż zachęcam do zgłaszania się do Nas wszystkich zainteresowanych opowiedzeniem o swojej chorobie, leczeniu i sposobach na życie z nią.
Mamy nowa domenę i w związku z tym nowy adres e-mail: ewalukasiewicz@formacjatv.pl
Pozdrawiam
Wciąż zachęcam do zgłaszania się do Nas wszystkich zainteresowanych opowiedzeniem o swojej chorobie, leczeniu i sposobach na życie z nią.
Mamy nowa domenę i w związku z tym nowy adres e-mail: ewalukasiewicz@formacjatv.pl
Pozdrawiam