Jaka bieżnia na początek?
- Sikor
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 40:35
- Życiówka w maratonie: 3:13:29
- Kontakt:
Jezeli jeszcze na biezni nie biegales, to z calegoo serca polecam testy zanim sie na zakup zdecydujesz.
Bieganie na niej to mocno inne doswiadczenie niz bieganie na zewnatrz.
Bieganie na niej to mocno inne doswiadczenie niz bieganie na zewnatrz.
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Odświeżę temat. Mam 192 cm wzrostu i około 115 kg wagi. Biegałem już na bieżniach różnych ale zazwyczaj były to bieżnie profesjonalne. Teraz czas na zakup własnej do domu. Co możecie poradzić? NordicTrack T 6.5 Si jest fajna ale ciut za droga dla mnie. Czy coś nieco tańszego możecie polecić? Zastanawiałem się nad produktapi ZIPRO lub KETTLER Axos Sprinter 2.0. Proszę o wsparcie.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 39
Jeśli profesjonalna bieżnia Technogym, taka jakie są na siłowniach kosztuje 20-50 tys PLN, to nie wiem czy bieżnia 10x tańsza wogóle byłaby warta uwagi. Moim zdaniem lepiej kupić sobie karnet do klubu fitness niz pakować kilka tys w zakup jakiejś taniej bieżni.
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
Cześć, sam szukam czegoś do 4k Bieżnia elektryczna zastanawiam się nad HMS LOOP12 MULTI z biurkiem SZARA w Twoja Siłownia oraz Bieżnia elektryczna HMS LOOP12 MULTI z biurkiem SZARA allegro. Wydają mi się spoko w tym budżecie 4k, bo 20k i wiecej to nie chce wydawać, troche przesada dla mnie. (wzrost 178, waga 78kg). Co o nich myślicie?