Jaka bieżnia na początek?

Informacje, wrażenia i relacje z imprez na bieżni lekkoatletycznej
Awatar użytkownika
szanom
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Czy możecie polecić jakąś fajną bieżnię na początek nie za miliony?
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Sikor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 40:35
Życiówka w maratonie: 3:13:29
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Jezeli jeszcze na biezni nie biegales, to z calegoo serca polecam testy zanim sie na zakup zdecydujesz.
Bieganie na niej to mocno inne doswiadczenie niz bieganie na zewnatrz.
B_A_R_T
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Odświeżę temat. Mam 192 cm wzrostu i około 115 kg wagi. Biegałem już na bieżniach różnych ale zazwyczaj były to bieżnie profesjonalne. Teraz czas na zakup własnej do domu. Co możecie poradzić? NordicTrack T 6.5 Si jest fajna ale ciut za droga dla mnie. Czy coś nieco tańszego możecie polecić? Zastanawiałem się nad produktapi ZIPRO lub KETTLER Axos Sprinter 2.0. Proszę o wsparcie.
hansel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 39

Nieprzeczytany post

Jeśli profesjonalna bieżnia Technogym, taka jakie są na siłowniach kosztuje 20-50 tys PLN, to nie wiem czy bieżnia 10x tańsza wogóle byłaby warta uwagi. Moim zdaniem lepiej kupić sobie karnet do klubu fitness niz pakować kilka tys w zakup jakiejś taniej bieżni.
karol141
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Cześć, sam szukam czegoś do 4k Bieżnia elektryczna zastanawiam się nad HMS LOOP12 MULTI z biurkiem SZARA w Twoja Siłownia oraz Bieżnia elektryczna HMS LOOP12 MULTI z biurkiem SZARA allegro. Wydają mi się spoko w tym budżecie 4k, bo 20k i wiecej to nie chce wydawać, troche przesada dla mnie. (wzrost 178, waga 78kg). Co o nich myślicie?
meso
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Kontakt:

Nieprzeczytany post

ja też się chętnie dowiem, mam mało miejsca w domu, chciałbym wybrać jakąś kompaktową bieżnię, która ma spory udźwig bo waże ponad 100 kg i najpierw chcę zacząć od chodzenia, szybkiego spaceru a potem dalej. co polecacie?
RMC
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 44:49
Życiówka w maratonie: 04:09:02

Nieprzeczytany post

Jak do chodzenia to może lepiej zacząć od mechanicznej napędzanej naszym ruchem? Do biegania to one idealne nie są ale na "spacerki" się nada. Miejsca zajmie trochę mniej niż silnikowa no a przede wszystkim przyoszczędzisz kasę kiedy zrozumiesz, że to jednak słabe do używania w domu :)
Komentarze do bloga biegowego: [url]http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic.php?f=28&t=38345[/url]
Strona WWW: [url]http://www.pstryk-pstryk.com[/url]
Blog Biegowy: [url]https://rmc-biega.pl[/url]
ODPOWIEDZ