no właśnie, mój epix już swoje najlepsze lata ma za sobą aczkolwiek dalej mi służy ale rozglądam się za nastepcą jego mościa jak że troche wypadłem z tematu techno więc może mnie ktoś poratuje i doradzi co zastąpi epixa , chciałbym dalej mieć nawigacje ,wodotrysków nie potrzebuję nawi będzie wystarczające jak dodatek ,oczywiście jak mają teraz zegarki funkcji do entej to mi nie przeszkadza ale i tak tego nie używam a w lesie czy na polach nawi mi się przydaje
10 km - 35,35
15 km -56,23
półmaraton - 1,20,19
maraton- 2,59,22
avatar- widocznosc mikroskopijna, medal z NYC maraton
Jeżeli chcesz pełnoprawną nawigację to sytuacja jest na tyle prosta że zawęziłeś sobie spektrum do 5X, linii 5 Plus i 6 Pro.
Na 6X pro jest teraz pierdylion promocji, radzę się szybko zdecydować bo realnie można go wyhaczyć za okolice 2400-2500zł (odsyłam na pepper.pl), i o ile jest to droga zabawka, uważam że jest wart tych pieniędzy.
Ostrzegam tylko że jest to wielka krowa i może wyglądać karykaturalnie jeżeli masz mały nadgarstek, na mojej ręce "zwykła" szóstka wygląda znacznie lepiej - a mam 17,5cm obwodu nadgarstka, więc nie mało
Amadeusz pisze:Jeżeli chcesz pełnoprawną nawigację to sytuacja jest na tyle prosta że zawęziłeś sobie spektrum do 5X, linii 5 Plus i 6 Pro.
Na 6X pro jest teraz pierdylion promocji, radzę się szybko zdecydować bo realnie można go wyhaczyć za okolice 2400-2500zł (odsyłam na pepper.pl), i o ile jest to droga zabawka, uważam że jest wart tych pieniędzy.
Ostrzegam tylko że jest to wielka krowa i może wyglądać karykaturalnie jeżeli masz mały nadgarstek, na mojej ręce "zwykła" szóstka wygląda znacznie lepiej - a mam 17,5cm obwodu nadgarstka, więc nie mało
ok,znalazłem ,no ale powiem Ci że cena faktycznie zabija myślę że rozglądnę się za używką
Ostatnio zmieniony 26 lis 2020, 21:09 przez gumpinoga59, łącznie zmieniany 1 raz.
10 km - 35,35
15 km -56,23
półmaraton - 1,20,19
maraton- 2,59,22
avatar- widocznosc mikroskopijna, medal z NYC maraton