Garmin 735 sam zmienia ustawienia- alert ruchu

Gagman
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Cześć, ostatnio mam problem z alertem ruchu. W ciągu ostatniego miesiąca wyłączałem go już chyba że cztery razy, a ten skubaniec z jakiegoś powodu sam się włącza.

Jest może jakieś ustawienie na Garmin connect które miesza po synchronizacji? Ewentualnie po ładowaniu zegarka coś się dzieje.
Macie jakiś pomysł?

Swoją drogą ciekawe, że dziś po zrobieniu 76km rowerem Garmin zalecił mi 48h odpoczynku, a już po godzinie krzyknął "rusz się" :echech:
PKO
kkkrzysiek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kiedyś w moim 630 jakieś ustawienie mi się zmieniało po synchronizacji. Już nie pamiętam, co to było (albo jednostki albo długość autolapu), ale po paru razach w końcu zacząłem grzebać w GC i okazało się, że właśnie w aplikacji webowej miałem takie ustawienie i ono nadpisywało to z zegarka po każdej synchronizacji.

W GC wejdź w urządzenia:
Obrazek

Wejdź do zakładki "Śledzenie aktywności" i upewnij się, że "Alert ruchu" jest odznaczony.

Obrazek
Ostatnio zmieniony 24 sie 2020, 20:32 przez kkkrzysiek, łącznie zmieniany 1 raz.
Gagman
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

kkkrzysiek pisze:...zacząłem grzebać w GC i okazało się, że właśnie w aplikacji webowej miałem takie ustawienie i ono nadpisywało to z zegarka po każdej synchronizacji.
Dziękuję pięknie za pomoc :usmiech:
Zmieniłem ustawienia na GC. Po co one tam w ogóle są pojęcia nie mam.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ