Polar H10

tills
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Cześć,
Zakupiłem nadajnik Polar H10 i poszukuję do niego zegarka, który będzie umożliwiał śledzenie parametrów na bieżąco zarówno podczas biegania jak i treningu siłowego.
Najlepiej skierować się ku zegarkom firmy Polar, czy może uderzyć w coś innego? (Garmin?)
No i zależy mi na rozsądnej cenie. Jeżeli możecie coś polecić to będę wdzięczny ;)
PKO
GOGIEL_PL
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 44:32

Nieprzeczytany post

tills pisze:Cześć,
Zakupiłem nadajnik Polar H10 i poszukuję do niego zegarka, który będzie umożliwiał śledzenie parametrów na bieżąco zarówno podczas biegania jak i treningu siłowego.
Najlepiej skierować się ku zegarkom firmy Polar, czy może uderzyć w coś innego? (Garmin?)
No i zależy mi na rozsądnej cenie. Jeżeli możecie coś polecić to będę wdzięczny ;)
O jakim budżecie mówimy?
Do tego nadajnika nada się każdy zegarek Polara (np. Vantage V, który swoją drogą sprzedaje https://bieganie.pl/forum/viewtopic.php?f=43&t=61482) lub każdy inny, który obsługuje Bluetooth lub ant+.
tills
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Myślałem nad jakąś używką nawet, budżet około 700-800 zł. Potrzebuję mieć podgląd do najważniejszych informacji podczas treningu, bardziej wyszukane będę mógł podejrzeć w polar beat/flow
GOGIEL_PL
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 44:32

Nieprzeczytany post

W tej cenie to powinieneś znaleźć używkę Polar Vantage M, nowa sztuka za niecałe 1000 zł.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ