Do użytkowników Suunto 5

Awatar użytkownika
Cologero
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Pytanie do tych co mają sprzęt lub doświadczenie z Suunto 5 czy waszym zdaniem wyświetlacz jest ciemniejszy niż w innych zegarkach? Zastanawiam sie nad Suunto 5, który ma ciekawsze funkcje dla biegacza i Suunto 9 bez baro, który ma regulację jasności.
Mam doswiadczenia z polar m430 i smartwatch z Amoled, ten ostatni trochę mnie rozpuścił.

Wysłane z mojego LG-H930 .
Obrazek
New Balance but biegowy
Kula
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Ekran w Suunto 5 nie jest jakiś rewelacyjny, ale nie mogę stwierdzić, że mam problemy z odczytaniem tego, co wskazuje. Zamieściłem trochę zdjęć w recenzji Suunto 5. Są to zdjęcia wykonane na moim ręku, w realnych warunkach, moim telefonym i bez upiększania. Wszystkie zostały wykonane z wyłączonym podświetleniem. Oczywiście podświetlenie działa, a w nocy możesz włączyć je na cały trening, co wyeliminuje konieczność ciskania przycisków.
Awatar użytkownika
Cologero
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Dzięki za recenzję. Rzeczywiście ten wyświetlacz źle nie wygląda, co prawda zdjęcia robione w pochmurny dzień, ciekawe jak w słońcu. 9, jak piszesz w recenzji, faktczynie jest duża i raczej odpada.
Teraz muszę wybrać pomiędzy 5: Suunto i Garmin Fenix (bez plusa).

Wysłane z mojego LG-H930 .
Obrazek
Kula
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Rzeczywiście nie miałem okazji przetestować ekranu w ostrym słońcu. Mam nadzieję, że będzie dobrze :)
ODPOWIEDZ