Garmin Vivoactive 4

dzentelman
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Kupił może ktoś już ten zegarek https://buy.garmin.com/pl-PL/PL/p/643382
zastanawiam się nad zakupem - a na naszym forum nie znalazłem jeszcze żadnej opinii...

jak te czujniki trzeciej generacji pomiary tętna się spisują?
PKO
Awatar użytkownika
whitemamba
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Czujniki hr w ostatniej generacji w mojej opinii lepiej niż stare, ale dalej bez szału. Polecam pasek.
Co do samego VA4 to z perspektywy biegacza lepiej FR245 o ile przeżyjesz brak płatności w zegarku.
Zmiana kodu 3 z przodu:)
10km- 39.04 @3:54 pace
HM- 1:29:03 in progress
M- 3:14:12 in progress
koperek
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 42:29

Nieprzeczytany post

Mam niecałe 3 tygodnie, przesiadka z Polara M400. Bieganie to tylko jedna z aktywności u mnie, więc się na niego zdecydowałem.

Tętno z nadgarstka wg mnie mniej dokładne niż z paska, gubi się przy zmianach intensywności - czy to przy bieganiu, czy np. na siłowni.

Ja jestem zadowolony póki co z zakupu, jest taki, jak oczekiwałem. Główny minus dla mnie w odniesieniu do Polara - nie da się na treningu biegowym zrobić jednocześnie automatycznych okrążeń i ręcznych (doprecyzowując: w M400 dla każdego treningu osobno zapisywały mi się autolapy co 1km, osobno okrążenia z łapy w V4 tak nie mam - ale być może to różnica ogólniej rzecz biorąc Polar vs. Garmin, nie mam odniesienia do innych modeli)
Jan123

Nieprzeczytany post

jest jakas promocja na nie ?
dzentelman
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

wybrałem Garmina 245 - jednak dotykowy ekran podczas biegania nie dla mnie :) i też 245 lżejszy, mniejszy, wygodniejszy :) jestem zadowolony
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ