Ja sam nie wiem co zrobiłem ale w razie co, wiem na kogo zwalić :,-)
Wysłane z mojego SM-G950F .
Nie mam Garmina i nie umiem na to odpowiedzieć, ale trafiłem na ten wątek, w którym poruszono tą kwestię:Ryszard N. pisze: Jaki jest powód aby zamienia Fenix 5 X plus na którykolwiek z tych modeli.
Mając na uwadze, że za kilka miesięcy pojawią się modele Fenix 6 super plus.
Ten wpis to dowód na to, że każdy potrzebuje czegoś innego, co inne jest dla każdego ważne.keiw pisze:Nie mam Garmina i nie umiem na to odpowiedzieć, ale trafiłem na ten wątek, w którym poruszono tą kwestię:Ryszard N. pisze: Jaki jest powód aby zamienia Fenix 5 X plus na którykolwiek z tych modeli.
Mając na uwadze, że za kilka miesięcy pojawią się modele Fenix 6 super plus.
https://forums.garmin.com/outdoor-recre ... om-fenix-5
keiw pisze:Piekło zamarzło. Zamówiłem
Kurde taka wiadomość to powinna lecieć na czerwonym pasku na stronie głównejkeiw pisze:Piekło zamarzło. Zamówiłem
Zacytuję swoją odpowiedź, zamieszczoną w innym miejscu:GOGIEL_PL pisze:..Co Cię to tego Keiw skłoniło? V-V nie spełnił oczekiwań?
Dodatkowo do tej decyzji przyłożyli rękę cichy70 i SvolkenZdecydowałem się na Garmina, bo jestem ciekawy tego zegarka.
Polar ma bardzo dobrą platformę Flow. Super planuje się treningi interwałowe. Serwis jest przejrzysty a sam zegarek jeśli idzie o funkcje sportowe u mnie się sprawdza. Ja naprawdę nie mam dużo powodów do narzekania na V-V. Brakuje mi, z tego co korzystam: tempa startowego, ustawiania współczynnika korekcji w footpod (Stryd) oraz poprawnego działania nawigowania po traku. Mam nadzieję, że w końcu w październiku to ogarną.
Tak więc nie zmieniam zegarka z powodów niezadowolenia a z chęci obycia się z innym sprzętem i z innym funkcjami, których nie ma w Polar.
Na razie nie będę też pozbywał się V-V, a gdyby nawet, to na pewno zostanie ze mną V800![]()
Mojego na 100% nie będzie wystawionego do sprzedaży. Kogo drugiego miałeś na myśli?Slawcio pisze: za chwilę będą dwa używane Polary do kupienia![]()