NICZYMmaciejaszek pisze:Czym sie tak naprawde rozni onmove 700 od onmove 500, poza pasem?
Czy ktoś używa Kalenji 300 GPS FW
- zyghom
- Wyga
- Życiówka na 10k: 54
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
zyga
- maciejaszek
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 1:03
Sprzedawca mowil jeszcze o mozliwosci ustawienia interwalow 700 i braku tej funkcji w 500... potwierdzisz to? Bo sprzedawca byl srednio ogarniety.zyghom pisze:NICZYMmaciejaszek pisze:Czym sie tak naprawde rozni onmove 700 od onmove 500, poza pasem?
- zyghom
- Wyga
- Kontakt:
instrukcja do 500 i 700 jest TA SAMAmaciejaszek pisze:Sprzedawca mowil jeszcze o mozliwosci ustawienia interwalow 700 i braku tej funkcji w 500... potwierdzisz to? Bo sprzedawca byl srednio ogarniety.zyghom pisze:NICZYMmaciejaszek pisze:Czym sie tak naprawde rozni onmove 700 od onmove 500, poza pasem?
do 510 i 710 tez TA SAMA
w tabelkach tylko roznica w "niemaniu" paska HR
ale niech sie tu chlopaki z 500ki wypowiedza bo ja mam 700ke
zyga
- kruczek79
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 38:07
- Życiówka w maratonie: 3:09:57
Oprócz paska i innej kolorystyki to nie ma żadnej różnicy
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
Interwały są na pewno, tylko zastanawia mnie ta cena paska o której piszesz - 80 zł, bo też zamierzam dokupić do mojej 500tki, czy ten pas na pewno z ANT+? Bo jeśli kupujesz w deca to za 80 widzę http://www.decathlon.pl/pas-kodowany-gc ... 71939.html , który nie będzie kompatybilny z zegarkiem, a według podanej na stronie specyfikacji trza będzie dokupić ten http://www.decathlon.pl/kodowany-pasek- ... 89560.html . Niech mnie ktoś poprawi jeśli się mylę, pozdrawiammaciejaszek pisze:Sprzedawca mowil jeszcze o mozliwosci ustawienia interwalow 700 i braku tej funkcji w 500... potwierdzisz to? Bo sprzedawca byl srednio ogarniety.zyghom pisze:NICZYMmaciejaszek pisze:Czym sie tak naprawde rozni onmove 700 od onmove 500, poza pasem?
- zyghom
- Wyga
- Kontakt:
trzeba ANT+DROPS pisze: Niech mnie ktoś poprawi jeśli się mylę, pozdrawiam
trzeba wziac 500ke do sklepu, sparowac i sprawdzic czy dziala
natomiast mam uwage: ten pasek Geonaute jest do kitu - obciera itp
mysle, ze pasek miekki np Polara czy tez Garmina bylby o niebo lepszy
tyle, ze cena tez "lepsza"
zyga
- sosik
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:37:49
- Życiówka w maratonie: 2:58:50
Ja mam zestaw 500 + pasek garmina premium - polecam bardzo dobrze ze sobą to działa.
Zwierzęcy instynkt, oczy jak krew, Wilk, co ujawnia w nocy swój zew,
Gdy księżyc na niebie, unosi mnie dźwięk, W biegu przed siebie wolny jak tlen!
Blog -> Komentarze -> Garmin
maraton - 2:58:50, półmaraton - 1:24:16, 10 km - 37:49, 5 km - 18:43
Gdy księżyc na niebie, unosi mnie dźwięk, W biegu przed siebie wolny jak tlen!
Blog -> Komentarze -> Garmin
maraton - 2:58:50, półmaraton - 1:24:16, 10 km - 37:49, 5 km - 18:43
- maciejaszek
- Dyskutant
Jednak znalazly sie jeszcze 2 sztuki 700 za 499 zl, wiec chyba biore 700, skoro nie ma roznicy, a wyjdzie taniej niz 500 z pasem, ktory oczywiscie mial kosztowac 130, a sprzedawca polecil zwykly do pulsometra. Dzieki za pomoc 

-
- Dyskutant
Z tym pasem do 500-tki to faktycznie trzeba uważać, bo mnie też "kompetentny" sprzedawca powiedział, że na pewno będzie działać....
ten za 79,99 zł http://www.decathlon.pl/pas-kodowany-gc ... 71939.html na 100 % nie działa z 500-ką
Całe szczęście, że bez problemu zwrócili kasę
.
Pasek musi być ten http://www.decathlon.pl/kodowany-pasek- ... 89560.html , sparował się w sekundę, mnie na szczęście nie obciera
ten za 79,99 zł http://www.decathlon.pl/pas-kodowany-gc ... 71939.html na 100 % nie działa z 500-ką
Całe szczęście, że bez problemu zwrócili kasę

Pasek musi być ten http://www.decathlon.pl/kodowany-pasek- ... 89560.html , sparował się w sekundę, mnie na szczęście nie obciera

- maciejaszek
- Dyskutant
No i po zakupach. Kupiłem 700. Jedyne co mnie martwi to specyficzna ładowarka. Jak padnie po dwóch latach, to nie wiem czym to ładować... No i rozumiem, że nie ładujecie tylko bezpośrednio z komputera (brak gniazda w zestawie), ale też normalnie z kontaktu bo dopięciu do gniazdka np od telefonu..?
A jakby ktoś z trójmiejskich biegaczy szukał 500 lub 700 to w Rumi jest jedna sztuka 500 za 399,99, a na Przymorzu, dwie sztuki 700 za 499,99 i jedna 500 za 379,99
Jeszcze raz dzięki za pomoc, teraz tylko biegać i korzystać
A jakby ktoś z trójmiejskich biegaczy szukał 500 lub 700 to w Rumi jest jedna sztuka 500 za 399,99, a na Przymorzu, dwie sztuki 700 za 499,99 i jedna 500 za 379,99

Jeszcze raz dzięki za pomoc, teraz tylko biegać i korzystać

-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 50:23
- Życiówka w maratonie: 4:15:37
Na stronie umieściłem poprawioną wersję do 510/710.
Źle sczytywane były okrążenia. Teraz już powinno być OK.
Maciek
Źle sczytywane były okrążenia. Teraz już powinno być OK.
Maciek
- hotmas
- Zaprawiony W Bojach
Maciek dzięki
Miałem problemy z importem do Run-log (wczytywał jakiś kosmiczny kilometraż i czas), po poprawce jest ok
Jeszcze raz wielkie dzięki 

- maciejaszek
- Dyskutant
A dzisiaj onmove mnie zdenerwował. Trzeci trening i już problem. Po przebiegnięciu trasy, zapisałem trening i wybrałem rozciąganie (pierwszy raz). Po minucie, chciałem zastopować, nacisnąłem stop i zegarek się zawiesił. Świecił cały czas, żaden przycisk nie reagował. Po przytrzymaniu wyłącznika, zegarek się wyłączył. Myślę, no trudno, w końcu to mały komputerek. Jakie było moje zdziwienie, gdy po podłączeniu do kompa i próbie zrzutu treningu, okazało się, że treningu wcale nie ma! Miał ktoś coś podobnego? Nie wiem co z tym fantem zrobić... reklamować, czy po prostu tak czasem jest z zegarkami. Trochę dupa, bo na zawody chyba dodatkowo wezmę telefon, chociaż nie po to kupowałem zegarek.
- Kwiat
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Miałeś coś takiego w trakcie pedałowania na rowerze. Nigdy przedtem ani też potem nie powtórzyła się ta sytuacja, ale koniec końców OnMove 500 miałem raptem tylko 2,5 miesiąca i akurat siebie nie zaliczam do grona zadowolonych z jego użytkowania ludzimaciejaszek pisze:A dzisiaj onmove mnie zdenerwował. Trzeci trening i już problem. Po przebiegnięciu trasy, zapisałem trening i wybrałem rozciąganie (pierwszy raz). Po minucie, chciałem zastopować, nacisnąłem stop i zegarek się zawiesił. Świecił cały czas, żaden przycisk nie reagował. Po przytrzymaniu wyłącznika, zegarek się wyłączył. Myślę, no trudno, w końcu to mały komputerek. Jakie było moje zdziwienie, gdy po podłączeniu do kompa i próbie zrzutu treningu, okazało się, że treningu wcale nie ma! Miał ktoś coś podobnego? Nie wiem co z tym fantem zrobić... reklamować, czy po prostu tak czasem jest z zegarkami. Trochę dupa, bo na zawody chyba dodatkowo wezmę telefon, chociaż nie po to kupowałem zegarek.

- zyghom
- Wyga
- Kontakt:
zdarzylo mi sie przez 3 miesiace uzywania takie zawieszenie ze 3 razy - raz na zawodach a raz po 10h marszu w Beskidach - zenujacemaciejaszek pisze:A dzisiaj onmove mnie zdenerwował. Trzeci trening i już problem. Po przebiegnięciu trasy, zapisałem trening i wybrałem rozciąganie (pierwszy raz). Po minucie, chciałem zastopować, nacisnąłem stop i zegarek się zawiesił. Świecił cały czas, żaden przycisk nie reagował. Po przytrzymaniu wyłącznika, zegarek się wyłączył. Myślę, no trudno, w końcu to mały komputerek. Jakie było moje zdziwienie, gdy po podłączeniu do kompa i próbie zrzutu treningu, okazało się, że treningu wcale nie ma! Miał ktoś coś podobnego? Nie wiem co z tym fantem zrobić... reklamować, czy po prostu tak czasem jest z zegarkami. Trochę dupa, bo na zawody chyba dodatkowo wezmę telefon, chociaż nie po to kupowałem zegarek.
probowalem wielu sposobow np reset upgrade itp ale nie widze zwiazku
reklamowac mozna ale to wada jest programowa raczej
zawsze moga Ci rzec: zrob upgrade do 710ki - ja pisze o 700ce
zyga