Do tego i Feniksów nie potrzeba. Miałem taki feature już w 630.Przemkurius pisze:no jak Robercik. mam f6xPro i mam opcję podświetlenia na ruch nadgarstkiem po zachodzie słońca w aktywności i poza aktywnością.
Sent from my ASUS_I006D .
Do tego i Feniksów nie potrzeba. Miałem taki feature już w 630.Przemkurius pisze:no jak Robercik. mam f6xPro i mam opcję podświetlenia na ruch nadgarstkiem po zachodzie słońca w aktywności i poza aktywnością.
Sam biegam z wyłaczonym blokowaniem podczas treningu, przy ręcznych łapaniach lapów itd to odblokowywanie koronka bywa męcząceNo i co z puzowaniem podczas biegu? Jest chyba opcja zablokowania zegarka a wtedy trzeba odblokować żeby zapauzować albo bez blokady na przycisk koronki - dobrze mówię? Jeśli ktoś biegnie na zawodach albo chce robić trening na czas, to chyba opcja bez blokady to podstawa
Mam Pace 2, ale wyde się, że to powinno działać podobnie, sam używam tylko wibracji w alarmie, w ustawieniach dźwięku wyłaczyłem dla alarmu i mam tylko wibracje https://support.coros.com/hc/en-us/arti ... tings-MenuW recenzjach znalazłem jeden pozornie nieistotny mankament. Alarm (budzik) nie może być ustawiony tylko na wibracje. Niby pierdoła ale brakowałoby mi budzenia wyłącznie wibracjami
Masz 3 możliwosci ustawienia autoblokady w trybie treningu:Czyli trzeba biegać bez blokady i wtedy kończyć bieg lub pauzować przyciskiem lub odblokowac wcześniej?
Dokładnie, jeżeli aktywność trwa mniej niż jedna minuta, wtedy przy kończeniu bedzie komunikat: Aktywnośc trwala krótko, chcesz zapisać czy odzrzucić? Jeżeli coś chcemy usunąć dłuższego to tylko w aplikacji.Doczytałem, że nie ma opcji odrzucenia treningu powyżej 1 min i można to robić tylko w aplikacji.
Temat dotyczy Vertix, a ja mam Pace więc nie odpowiem. Jak wybierałem Corosa to natrafiłem gdzieś w necie jak on to oblicza jednak teraz nie mogę namierzyć. Jak znajdę to sie podzielę źródłemInteresuje mnie również tempo chwilowe. Skacze czy jest uśrednione i zaokrąglone jak w Garminie?