Zegarek do 1500zl

kawo
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

htb pisze:
Nie baw się z Decathlonem. Pisz od razu do Sport Konsulting.
A ja bym spróbował jeśli ma Decathlon pod ręką. Kilka razy miałem przyjemność coś u nich reklamować i jeśli produkt był jeszcze dostępny od ręki dostawałem nowy. Jeśli nie był dostępny dostawałem do wyboru wybrać coś w cenie nie wyższej niż cena zakupu sprzętu który reklamowałem albo zwrot kasy.
Może być cena wyższa. Wtedy dopłacasz różnicę. I tyle. Nie robią problemów.
New Balance but biegowy
kawo
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Pawel898 pisze:Co do zwrotów/reklamacji z Decathlonu muszę powiedzieć że nigdy nie miałem z nimi problemów a sporo pieniędzy już tam wydałem. Także spróbuję najpierw z nimi, chyba lepiej będzie do sklepu podjechać osobiście.
Co do zegarka...
Polar Vantage V
Garmin FR935

Jeszcze jakieś propozycje w cenie +/- 1500zl ?
No w tej cenie to się łapie jeszcze Garmin 245, chyba że nie ma czegoś czego potrzebujesz, np. wysokościomierza barometrycznego. To nie.
Spidelli
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Witam wszystkich.
Suunto 9 jest mocno przecenione:
https://www.suunto.com/pl-pl/produkty/Z ... o-9-white/

Jeśli mogę się podłączyć, to zastanawiam się nad Suunto 5 albo Vantage M. Bieganie i rower z czujnikiem kadencji. Suunto wygląda masywniej i ma lepszy czas pracy, za to Polar ma ponoć lepszą aplikację i Polar Flow. Miałem chwilę Forerunnera 45 ale zepsuł się po kilku dniach, oddałem i nie chcę nic od Garmina. Za to odpowiadały mi Garmin Connect i oglądanie wykresów + bieganie na strefy tętna. Z tego co się orientuję, to Polar jest bliżej tego, Polar Flow jest nawet podobno lepszy niż GC. Suunto ma nawigację po trasie, co jest fajne ale chyba platforma treningowa jest dla mnie ważniejsza. Nie chcę dotykowego ekranu, wiec chyba nie skuszę się na Suunto 9.

Pozdrawiam :)
Pawel898
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 47.47

Nieprzeczytany post

Wlasnie co do tych aplikacji... Jak to jest w przypadku Garmina i Suunto ? Mam Polara i szczerze Polar Flow jakos mnie nie przekonuje. Strona internetowa jak najbardziej ale aplikacja troche slabo ?
Spidelli
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Ja wcześniejsze aktywności rejestrowałem w aplikacji na komórce (jeszcze bez zegarka). Z czasem doszedł pulsometr, potem czujniki rowerowe. W międzyczasie pojawiła się opaska Garmina, potem (na krótko) zegarek. Fajnie to ogarnąć przez serwis www - pooglądać sobie wykresy na dużym ekranie itp. Ale czasami fajnie móc zobaczyć dane w komórce. Albo wygodniej dla mnie było wyklikać ustawienia w Garmin Connect na komórce i przesłać do zegarka.
ODPOWIEDZ