Polar M400

Yahoo
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 43:30
Życiówka w maratonie: 3:44:25

Nieprzeczytany post

ciacho pisze:
Mario82 pisze:Używałem paska z decathlon juz wcześniej, nie jest to polar, ale w zasadzie jest to samo. Nigdy nie odczepiam kostki, przy bieganiu ok 100 km miesięcznie baterii nie wymieniałem rok i działało cały czas bez problemu. Miałem już chyba z 3 pasy, jedynie na czas umycia czy prania odczepiam.
Akurat Polar w kwesii prania w instrukcji wskazuje jasno:
Nigdy nie wkładaj paska ani kostki do pralki lub suszarki!
Ale pasek można wsadzić do kieszeni wiatrowki i zamknąć ją, od czasu do czasu tak robię i nic się nie dzieje
"Ból jest nieunikniony.Cierpienie jest wyborem."
Haruki Murakami, z książki: 'O czym mówię, kiedy mówię o bieganiu?'
PKO
Mario82
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 44:44
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Yahoo pisze:
Ale pasek można wsadzić do kieszeni wiatrowki i zamknąć ją, od czasu do czasu tak robię i nic się nie dzieje
No dokładnie, zawsze tak robię, w pralce piorę w ten sposób raz na 2-3 tyg, w miedzy czasie ręcznie. Nigdy z pasem nie było absolutnie problemów, a powtarzam z 3 lata już różnych używam. Wcześniej zegarek się psuje i go oddawałem razem z pasem, niż z samym pasem czy baterią coś miałoby się dziać :)
3com
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

pepe126p pisze:Zakupiłem Polara M400 bez nadajnika. Czy M400 działa wyłącznie z nadajnikami h7? Czy mogą to być inne nadajniki 5 hz?
Ja mam h6 i działa bez problemu. Z tego co piszą użytkownicy w tym wątku działa większość bluetoothowych włączając te z biedronki, lidla i decathlonu.
Awatar użytkownika
Maxxer
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Czym czyścice pasek w białym polarze? Bo mój ma taki lekko szarawy nalot na sobie, próbowałem wodą z mydłem ale nie pomaga.
1500m: 4:19:00 (2014) 4:01:13 (2015)
truskafka
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

mój się bez problemu myje wodą z mydłem i szczoteczką, jest biały jak pierwszego dnia :)
szymar
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 45

Nieprzeczytany post

Mój wybór padł na polar m400. Możecie polecić jakiś sklep gdzie nie będzie problemów z ewentualną reklamacją? Oczywiście nie zakładam takich ale lepiej dmuchać na zimne.
Biegacz, kolarz, "kulturysta", sportowy świr
truskafka
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Z tego co piszą ludzie to wszystkie problemy załatwia się bezpośrednio z dystrybutorem czyli ze Sport Konsulting.
Awatar użytkownika
banan85
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

podobno jak zamawia się w sklepie Agito to wtedy z nimi załatwia się reklamację...więc ja wolałbym kupić gdzieś indziej i wtedy wszystkie reklamacje bezpośrednio ze SportKonsulting się załatwia ;)
harlan
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 36:27
Życiówka w maratonie: 2:49:35

Nieprzeczytany post

szymar pisze: Możecie polecić jakiś sklep gdzie nie będzie problemów z ewentualną reklamacją?
http://www.polar.com/pl/where_to_buy
Lista sklepów zarówno stacjonarnych jak i internetowych w których możesz kupić ten zegarek i ewentualnie reklamować bez problemu w Sport Konsulting.
michalp
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Czy można wyłączyć monitorowanie aktywności ???
raczej nie, ale może jest jakiś sposób?
truskafka
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Możesz zmienić sobie ekran, tak żeby nie było widać paska aktywności. Wyłączyć tej opcji się raczej nie da.
michalp
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

bardziej mi chodzi o wywalenie tego cholerstwa z panelu aktualności w serwisie flow. Skutecznie zaśmieca widok i trudno dobrnąć do interesujących treningów osób trzecich.
Awatar użytkownika
banan85
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

dziś rano dotarł do mnie zegarek z serwisu...
SportKonsulting otrzymał go w piątek po południu, więc cała usługa serwisowa jest błyskawiczna...wielkie BRAWO
dodatkowo otrzymałem nowy kabel usb ( taki z napisem POLAR )
matti775
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:!2
Życiówka w maratonie: 3:10:31

Nieprzeczytany post

Taka sytuacja miała miejsce również u mnie. Serwis wzorowy, ale deweloperzy to ciule.
Michalku

Nieprzeczytany post

Zastanawiam się nad M400 dla mojej kobiety. Design na plus, biały kolor również. Czytałem jednak nieco w internecie i czasem były spore narzekania na GPS... że sygnał gubi, że trasę na mapie słabo rysuje i długo satelitów szuka. Jest tutaj ktoś kto używa M400 kilka miesięcy i jest w stanie to zweryfikować?

Kiedyś obiło mi się o uszy, że nie pokazuje średniego tempa autolapa (nie było takiej opcji, tylko pokazywał średnie tempo z całego biegu) i trzeba było ręcznie lapować - naprawili to?

I ostatnie - bateria wytrzyma te 4h biegu?
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ