Polar M400
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: 03:25:19
można zmienić informacje jakie są wyświetlane przy dyscyplinie w Dzienniku w danym dniu ? zamiast kalorii chciałbym mieć dystans
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:!2
- Życiówka w maratonie: 3:10:31
Z tym tempem to jest tak, że jak jest np. jakiś 20-metrowy podbieg, to tempo nam się zacznie podnosić dopiero jak będziemy zbiegać z tej górki... i wtedy jest zdziwienie, że przyspieszamy, a tempo stopniowo maleje. Ktoś wie jak to jest rozwiązane w innych zegarkach? Czytałem, że niektóre pokazują dokładnie już po 2 sekundach.
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka w maratonie: brak
witam wszystkich mam polara m400 od kilku dni na początku wszystko hulało jak trzeba od dziś zaczęły się problemy nie mogę go zsynchronizować z telefonem a wcześniej wszystko działało w porządku i po synchronizacji z komputerem dzisiejszy trening zaliczyło mi na dzień wczorajszy proszę o podpowiedzi jak usunąć usterk
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 43:30
- Życiówka w maratonie: 3:44:25
Da się z synchronizowac z telefonu na stronę polar? W ustawieniach aplikacji brak opcji prześlij na stronę
"Ból jest nieunikniony.Cierpienie jest wyborem."
Haruki Murakami, z książki: 'O czym mówię, kiedy mówię o bieganiu?'
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 47:10
Da się. Tylko jest jedno ale, najpierw podłącz blutem zegarek nie włączając przesyłu danych z komórki a dopiero po synchronizacji zegarka prześlij dane na serwer włączając wifi lub dane komórkowe.Yahoo pisze:Da się z synchronizowac z telefonu na stronę polar? W ustawieniach aplikacji brak opcji prześlij na stronę
Działając w ten sposób nigdy nie miałam problemów, natomiast podczas jednoczesnego zczytywania danych z zegarka i wysyłki danych na serwer często były problemy włącznie do zatrzymania apki.
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 44:08
Robię dokładnie tak samo i też nie mam problemów z synchronizacją.Astraroth pisze:Da się. Tylko jest jedno ale, najpierw podłącz blutem zegarek nie włączając przesyłu danych z komórki a dopiero po synchronizacji zegarka prześlij dane na serwer włączając wifi lub dane komórkowe.Yahoo pisze:Da się z synchronizowac z telefonu na stronę polar? W ustawieniach aplikacji brak opcji prześlij na stronę
Działając w ten sposób nigdy nie miałam problemów, natomiast podczas jednoczesnego zczytywania danych z zegarka i wysyłki danych na serwer często były problemy włącznie do zatrzymania apki.
-
- Zaprawiony W Bojach
Właśnie robię tak: gdy włączam aplikację, prosi mnie o włączenie bleutooth, wlaczam a potem na zegarku przytrzymuje przycisk z lewej na dole, i się synchronizuje, a wi-fi czy inna łączność z Internetem mam wyłączona, i co dalej? Automatycznie się prześle po włączeniu wi-fi, czy jak?Astraroth pisze:Da się. Tylko jest jedno ale, najpierw podłącz blutem zegarek nie włączając przesyłu danych z komórki a dopiero po synchronizacji zegarka prześlij dane na serwer włączając wifi lub dane komórkowe.Yahoo pisze:Da się z synchronizowac z telefonu na stronę polar? W ustawieniach aplikacji brak opcji prześlij na stronę
Bo w aplikacji nie zauważyłem przycisku prześlij
-
- Rozgrzewający Się
- Kontakt:
-
- Rozgrzewający Się
Witam! Jestem zainteresowany tym zegarkiem, przeczytałem recenzje ale nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedzi. Wiem ze można w nim ustawiać ręcznie treningi, jednak najbardziej zalezy mi nad możliwością wyboru przygotowanych planów treningowych np. 10km, maraton itp. Czy jest w nim taka opcja?
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 36:27
- Życiówka w maratonie: 2:49:35
Czy ja dobrze zrozumiałem? Pytasz czy jest w zegarku taka opcja, że wybierasz jeden spośród kilku gotowych planów treningowych na dany dystans i zegarek w dany dzień treningowy informuje Cie jaki trening masz do wykonania? Z rozpisaniem wszystkich interwałów, wybiegań itp?
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 47:10
Nie ma takiej opcji.thepilator pisze:Witam! Jestem zainteresowany tym zegarkiem, przeczytałem recenzje ale nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedzi. Wiem ze można w nim ustawiać ręcznie treningi, jednak najbardziej zalezy mi nad możliwością wyboru przygotowanych planów treningowych np. 10km, maraton itp. Czy jest w nim taka opcja?
Pozdrawiam
Takie feature'y na każdej apce sportowej są extra paid (i to grubo)...jeśli w ogóle są. Oczywiście plan jest gotowcem szablonowym i ewentualnie w najlepszym wypadku może być podzielony na kilka podtypów ze względu na tempo biegania (ale nie Twoje tylko wg najczęstszych podziałów). A takie plany to o kant ...potłuc można.
Teraz naprawdę szybko dodaje się planowane treny, ja ostatnio próbowałam i na cały tydzień sobie wrzuciłam treny. W dzienniku je można szybko znaleźć i nie trzeba ich dodawać do ulubionych żeby się mnożyły.
-
- Rozgrzewający Się
Witam wszystkich. Dzisiaj odmówiło posłuszeństwa gniazdo USB, trzy kable i nic. Na stronie Sport Konsulting jest napisanie, że w ramach naprawy gwarancyjnej należy przysłać urządzenie z kartą gwarancyjną i dowodem zakupu. Kupiłem zegarek w Agito i dostałem tylko dowód zakupu. Pytanie do osób, które zakupiły zegarek czy dostały kartę gwarancyjną?
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
-
- Zaprawiony W Bojach
Ja kupiłem swój zegarek w intersporcie i dostałem tylko paragon, i powiedzieli mi, że z paragonem tym trzeba udać się jak się zepsuje zegareczek.