zdjagnozowałem prądożerny widget pulsoksymetr i sleep pulse OX ;-(Svolken pisze:Czasami jakiś widget lub tarcza zegara potrafi być prądożerna, więc spójrz co tam masz.
Garmin Fenix 5/5s/5x
Zgadza się nawet jak byłem na sniezce to zbędne.Svolken pisze:Jak nie jesteś w w górach to wyłącz
Ale obserwuje co to daje jakie dane zbiera a teraz chce zobaczyć co daje sleep ox. Narazie zauważam, że jak mam twardy sen to natlenienie siada do 70%gdy nigdy nie było poniżej 95%
A propo ja używam do barerii.Svolken pisze:Tętno w czasie snu też masz niskie, więc wszystko w normie. Pod koniec grudnia sprawdzę wskaźnik tlenu w Alpach i tu coś powinien pokazać
Battery Analyzer
JuliensLab
https://sso.garmin.com/sso/login?genera ... 1683b89fa7
Dan znać jak w praktyce trzyma bateria np Alpach
- Pablope
- Zaprawiony W Bojach
Od paru dni mam problem z przesłaniem kursu z connecta do F5x. Wyszukuje kurs, kurs jest odblokowany a telefon jest połączony z zegarkiem. Daje na wyślij z tel do zegarka i klikam na zegarek i nic się nie dzieje. Nie ma akceptacji "ptaszkiem".
Może gdzieś coś zablokowałem nieświadomie w którymś urządzeniu.
Ktoś się spotkał z czymś takim?
Ma ktoś rozwiazanie
Może gdzieś coś zablokowałem nieświadomie w którymś urządzeniu.
Ktoś się spotkał z czymś takim?
Ma ktoś rozwiazanie
- Marcin_Karchut
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 55.35
- Życiówka w maratonie: brak
Pytanko za 100pkt. Czy ktoś wie lub sprawdzał czy Fenix dogaduje się z czujnikami z Polara po bluetooth? Bo chcę zrobić przesiadkę i zastanawiam się czy będę musiał doinwestować w czujniki czy może zostanę przy polarze jeśli trzeba bedzie kupować coś pod ANTa.
W życiu musi być dobrze i niedobrze. Bo jak jest tylko dobrze, to jest niedobrze.
Marcin_Karchut pisze:Pytanko za 100pkt. Czy ktoś wie lub sprawdzał czy Fenix dogaduje się z czujnikami z Polara po bluetooth? Bo chcę zrobić przesiadkę i zastanawiam się czy będę musiał doinwestować w czujniki czy może zostanę przy polarze jeśli trzeba bedzie kupować coś pod ANTa.
Słyszałem, że nie do końca brakuje wszystkich danym jakie są w hrm tri
- niuniek24w
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:39
- Życiówka w maratonie: 3:06:36
Tylko puls będzie. Dynamiki biegu nie uświadczysz.
Wysłane z iPhone X .
Wysłane z iPhone X .
10 km - 38:39 -20.09.2020r.
Półmaraton - 1:28:29 - 07.04.2019r.
Maraton - 3:06:36 - 06.10.2019r.
"Bieganie dało mi odwagę by zaczynać, determinację aby wciąż próbować i duszę dziecka, aby mieć z tego wszystkiego zabawę po drodze."
Półmaraton - 1:28:29 - 07.04.2019r.
Maraton - 3:06:36 - 06.10.2019r.
"Bieganie dało mi odwagę by zaczynać, determinację aby wciąż próbować i duszę dziecka, aby mieć z tego wszystkiego zabawę po drodze."
- kuczi
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 41:20
- Życiówka w maratonie: 3:30:12
- Kontakt:
Działa, miałem podłączony.Marcin_Karchut pisze:Pytanko za 100pkt. Czy ktoś wie lub sprawdzał czy Fenix dogaduje się z czujnikami z Polara po bluetooth? Bo chcę zrobić przesiadkę i zastanawiam się czy będę musiał doinwestować w czujniki czy może zostanę przy polarze jeśli trzeba bedzie kupować coś pod ANTa.
Nowa aktualizacja mobile Express rozwiązała problem z otwieranie natlenienie oxy.
Nie wiem tylko czemu sleep oxy działa między 00 do 4 rana
Nie wiem tylko czemu sleep oxy działa między 00 do 4 rana
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Hej,
Mam dwa pytania do użytkowników Fenixów.
1) Czy zegarek może synchronizować aktywności do Endomono i Strava jednocześnie i robi to sprawnie?
2) Załóżmy, że moja aktywnością jest jeździectwo. W celu rejestrowania takiej aktywności pewnie jestem zmuszony do stworzenia własnej pod nową nazwą. Jak to wtedy jest z synchronizacją do Endomondo? Czy da się tak ustawić, żeby nowo utworzona aktywność była rozpoznowana w Endomondo jako np. jeździectwo?
1) Czy zegarek może synchronizować aktywności do Endomono i Strava jednocześnie i robi to sprawnie?
2) Załóżmy, że moja aktywnością jest jeździectwo. W celu rejestrowania takiej aktywności pewnie jestem zmuszony do stworzenia własnej pod nową nazwą. Jak to wtedy jest z synchronizacją do Endomondo? Czy da się tak ustawić, żeby nowo utworzona aktywność była rozpoznowana w Endomondo jako np. jeździectwo?
mltr pisze:Hej,
Punkt 1 tak działa idealnie pogrzeb w ustawieniach garmima
Punkt dwa chyba nie bo każdy ma inne sporty nie zawsze się pokrywają