Jaki program z pomiarem tętna z pasa - android.

krakow2000
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam
Mam pas bluetooth, działa bdb z Endomondo ale okres darmowy mi się kończy i szukam jakiegoś zastępstwa. Nie musi pokazywać dobrze trasy, nie musi mieć dobrego gps-a, wystarczy aby dobrze mierzył tętno i informował jeśli przekroczy się dany pułap lub zejdzie poniżej. Próbowałem "Sport Tracker" ale nie wykrywa pasa, jest tego masa ale potrzebuję coś darmowego jak pisałem z monitoringiem tętna i jego "kontrolą" a najlepiej aby dźwiękowo informował o przekroczeniu.

Ktoś coś poleci?
Kiprun
semich14
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Polecam Polar Beat do ściągnięcia w Sklepie Play na Android. Prosty darmowy program do wszelkiego rodzaju aktywność i uprawiania sportów

Wysłane z mojego GM1913 .
krakow2000
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Wygląda fajnie ale nie wiem jak tam ustawić np. interwały.

Ogólnie chciałem zacząć plan treningowy 10 tygodniowy a tam jest naprzemiennie bieg/marszobieg/marsz zależy jak tam kto wydoli. W Endomondo mogłem ustawić te interwały z sygnalizacją dźwiękową a sam endo informował jeśli moje tętno spadło/przekroczyło %. Tutaj nie znalazłem tego, oczywiście informuje mnie o tętnie ale to raczej sam wylicza na podstawie wieku, wagi i wzrostu lecz nie wiem jak ten trening z 10 tygodniowego do niego zaimplementować.

Może ktoś coś jeszcze poleci albo ktoś powie jak to w tym programie zrobić.
ODPOWIEDZ