Co po V800?

pvredny
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 1h
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

No właśnie jak w temacie. Cały czas mam polara ale już powoli dogorywa. Bateria trzyma mi już tylko jeden trening ~2H, pasek już wymieniałem 2 razy. Zegarka używam do biegania, siłowni, roweru, rzadko pływania. Nie potrzebuję dodatków typu muzyka itp itd. V800 spełnia wszystkie moje potrzeby za wyjątkiem tych estetycznych :). WYbór na rynku ogromny ale zakładam że jest już nie jedna osoba która borykała się z podobnym problemem, zmieniła V800 na coś i jest zadowolona?
New Balance but biegowy
GOGIEL_PL
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 44:32

Nieprzeczytany post

pvredny pisze:No właśnie jak w temacie. Cały czas mam polara ale już powoli dogorywa. Bateria trzyma mi już tylko jeden trening ~2H, pasek już wymieniałem 2 razy. Zegarka używam do biegania, siłowni, roweru, rzadko pływania. Nie potrzebuję dodatków typu muzyka itp itd. V800 spełnia wszystkie moje potrzeby za wyjątkiem tych estetycznych :). WYbór na rynku ogromny ale zakładam że jest już nie jedna osoba która borykała się z podobnym problemem, zmieniła V800 na coś i jest zadowolona?
Jako osoba, która ostatnio przesiadła się z V800 na Vantage V mogę z czystym sumieniem polecić Ci byś... na razie tego zegarka nie kupował. :hahaha: Za niedługo wyjdzie nowy update, który wprowadzi pare zmian. Czy to będą zmiany na dobre to się okaże. Jak na gorsze to bierz Garmina 935 lub 945. :bum:
pvredny
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 1h

Nieprzeczytany post

No właśnie skłaniam się ku 945
GOGIEL_PL
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 44:32

Nieprzeczytany post

pvredny pisze:No właśnie skłaniam się ku 945

Poczytaj ten wątek https://bieganie.pl/forum/viewtopic.php?f=40&t=59533
Napisz do Jan123 on chyba ma ten model a przy okazji różne z nim doświadczenia.
Awatar użytkownika
keiw
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kup 945. Będziesz miał więcej opcji. Jan123 faktycznie sprzedaje, bo chce kupić F6X. Pisz do niego, ma prawie nowy egzemplarz i negocjuj cenę ;)

Wysłane z mojego SM-G950F .
Mój Blog "Luźne wpisy"
Mój Blog "Luźne wpisy" - Komentarze

Zrzucone w biegu kilogramy, cierpliwie czekają w lodówce.
ODPOWIEDZ