Co po V800?
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 1h
- Życiówka w maratonie: brak
No właśnie jak w temacie. Cały czas mam polara ale już powoli dogorywa. Bateria trzyma mi już tylko jeden trening ~2H, pasek już wymieniałem 2 razy. Zegarka używam do biegania, siłowni, roweru, rzadko pływania. Nie potrzebuję dodatków typu muzyka itp itd. V800 spełnia wszystkie moje potrzeby za wyjątkiem tych estetycznych
. WYbór na rynku ogromny ale zakładam że jest już nie jedna osoba która borykała się z podobnym problemem, zmieniła V800 na coś i jest zadowolona?

-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 44:32
Jako osoba, która ostatnio przesiadła się z V800 na Vantage V mogę z czystym sumieniem polecić Ci byś... na razie tego zegarka nie kupował.pvredny pisze:No właśnie jak w temacie. Cały czas mam polara ale już powoli dogorywa. Bateria trzyma mi już tylko jeden trening ~2H, pasek już wymieniałem 2 razy. Zegarka używam do biegania, siłowni, roweru, rzadko pływania. Nie potrzebuję dodatków typu muzyka itp itd. V800 spełnia wszystkie moje potrzeby za wyjątkiem tych estetycznych. WYbór na rynku ogromny ale zakładam że jest już nie jedna osoba która borykała się z podobnym problemem, zmieniła V800 na coś i jest zadowolona?

-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 44:32
pvredny pisze:No właśnie skłaniam się ku 945
Poczytaj ten wątek https://bieganie.pl/forum/viewtopic.php?f=40&t=59533
Napisz do Jan123 on chyba ma ten model a przy okazji różne z nim doświadczenia.
- keiw
- Zaprawiony W Bojach
Kup 945. Będziesz miał więcej opcji. Jan123 faktycznie sprzedaje, bo chce kupić F6X. Pisz do niego, ma prawie nowy egzemplarz i negocjuj cenę 
Wysłane z mojego SM-G950F .

Wysłane z mojego SM-G950F .
Mój Blog "Luźne wpisy"
Mój Blog "Luźne wpisy" - Komentarze
Zrzucone w biegu kilogramy, cierpliwie czekają w lodówce.
Mój Blog "Luźne wpisy" - Komentarze
Zrzucone w biegu kilogramy, cierpliwie czekają w lodówce.