Czy wy też tak macie ?

czyli o rywalizacji na najwyższym poziomie, zarówno na szosie jak i w gó®ach
Cederon

Nieprzeczytany post

Oglądając chociażby mistrzostwa Polski juniorów mam wrażenie, że te 2000m to jest trucht i wgl nie biegną szybko chodzi między innymi o ten filmik https://www.youtube.com/watch?v=OuuS2lzAjvc
Czasem aż mi się wydaję, że jakiś wysportowany 20 letni menel by ich przegonił.Jeszcze 3 lata temu tacy którzy wydawali mi się barrrrdzo szybcy i wytrzymali zobaczyłem ich wyniki to masakra.I teraz mam 2 pytania:

-Czy jest ktoś w Polsce załózmy u16 kto biega lepiej od mistrza polski nie trenując, mając wrodzony talent ? (bo nie każdy startuje przecież)
-Czy wy też odnosicie wrażenie, że załóżmy na mistrzostwach Polski to tempo jest wolne (jak na filmie)
New Balance but biegowy
Rolli
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 33:40
Życiówka w maratonie: 2:39:05

Nieprzeczytany post

Cederon pisze:Oglądając chociażby mistrzostwa Polski juniorów mam wrażenie, że te 2000m to jest trucht i wgl nie biegną szybko chodzi między innymi o ten filmik https://www.youtube.com/watch?v=OuuS2lzAjvc
Czasem aż mi się wydaję, że jakiś wysportowany 20 letni menel by ich przegonił.Jeszcze 3 lata temu tacy którzy wydawali mi się barrrrdzo szybcy i wytrzymali zobaczyłem ich wyniki to masakra.I teraz mam 2 pytania:

-Czy jest ktoś w Polsce załózmy u16 kto biega lepiej od mistrza polski nie trenując, mając wrodzony talent ? (bo nie każdy startuje przecież)
-Czy wy też odnosicie wrażenie, że załóżmy na mistrzostwach Polski to tempo jest wolne (jak na filmie)
Biegles juz kiedys 2000 poniżej 6 minut?
5:37 jest bardzo dobrym wynikiem.

Jezeli znajdziesz jakiegoś U16 w Polsce bez klubu, ktory da rady pobiec 2000 ponizej 6' postawie piwo.
Cederon

Nieprzeczytany post

wiem że jest to bardzo mocne tempo i to wielki wyczyn, lecz po prostu na filmie wydaje się wolllnoo
Awatar użytkownika
SZYBKIBILL
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Na filmie jest zwolnione tempo . W rzeczywistości chłopaki szybko biegną. Ale fakt , że oglądając wygląda jak trucht :P
Awatar użytkownika
katekate
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 45.18
Życiówka w maratonie: 3.42.11

Nieprzeczytany post

to jest zwolnione tempo? serio? :ojoj:
komentarze
nic nie muszę, mogę wszystko
Awatar użytkownika
rolin'