Komentarz do artykułu Wytypuj czas najszybszego polskiego maratończyka, który pobiegnie w niedzielę - KONKURS
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Wkrótce film, z którego dowiecie się:
- co powiedział wróż Maciej a co Wice Prezes ORLEN SA Mirosław Kochalski na temat tego, czy czy ORLEN Warsaw Marathon 2017 się odbędzie
- dlaczego Henryk Szost zrezygnował z klasycznej diety przedmaratońskiej polegającej na zmiejszeniu podaży węglowodanów w pierwszych dniach maratońskiego tygodnia
- jakie tempo jest dla Henryka komfortowe na rozbieganiach i co zatem myśli o swoim starcie w WingsForLife WorldRun
- na kogo stawia w Mistrzostwach Polski w długodystansowym biegu górskim, które 23 kwietnia odbywają się w Szczawnicy
- co powiedział wróż Maciej a co Wice Prezes ORLEN SA Mirosław Kochalski na temat tego, czy czy ORLEN Warsaw Marathon 2017 się odbędzie
- dlaczego Henryk Szost zrezygnował z klasycznej diety przedmaratońskiej polegającej na zmiejszeniu podaży węglowodanów w pierwszych dniach maratońskiego tygodnia
- jakie tempo jest dla Henryka komfortowe na rozbieganiach i co zatem myśli o swoim starcie w WingsForLife WorldRun
- na kogo stawia w Mistrzostwach Polski w długodystansowym biegu górskim, które 23 kwietnia odbywają się w Szczawnicy
- DOM
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:27
- Życiówka w maratonie: 2:36:045
Orlen miszcz... trzy razy powtórzone to samo nic, tylko innymi słowami...
Adam - fajny pomysł z takimi filmikami, ale troche za długo. Przydałby się bardziej wybiórczy montaż, dynamika, zanim Henio się rozkręcił i zaczął fajnie gadać minęło troche czasu;) I więcej kontrowersyjnych pytań :D
Adam - fajny pomysł z takimi filmikami, ale troche za długo. Przydałby się bardziej wybiórczy montaż, dynamika, zanim Henio się rozkręcił i zaczął fajnie gadać minęło troche czasu;) I więcej kontrowersyjnych pytań :D
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Bardzo dobry material filmowy i wcale nie jest za dlugi.
Co do startow w niedziele...ja osobscie mam przeczucie ze Marcin Chabowski bedzie mial bardzo dobry bieg. Wyglada bardzo mocno i jak narazie pogoda zapowiada sie dobrze, lepiej niz w Warszawie. Wszystkim biegajcym jutro zycze zyciowek i wiatru w plecy, ale Marcin wydaje mi sie faworytem na niedziele.
Co do startow w niedziele...ja osobscie mam przeczucie ze Marcin Chabowski bedzie mial bardzo dobry bieg. Wyglada bardzo mocno i jak narazie pogoda zapowiada sie dobrze, lepiej niz w Warszawie. Wszystkim biegajcym jutro zycze zyciowek i wiatru w plecy, ale Marcin wydaje mi sie faworytem na niedziele.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Ciągle się uczę. Za kilkanaście minut będzie może lepsza wersja.DOM pisze:Orlen miszcz... trzy razy powtórzone to samo nic, tylko innymi słowami...
- FilipO
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:15
- Życiówka w maratonie: brak
Czyli Heniek trenuje znów z Leonidem Shvetsovem, a nie Królem?
W ankiecie obstawiłem mimo wszystko, że Marcin Chabowski będzie najszybszy w Londynie
.
W ankiecie obstawiłem mimo wszystko, że Marcin Chabowski będzie najszybszy w Londynie

Obecnie: wieczny kontuzjusz.
Stare dzieje i rekordy życiowe:
5km - 18min 32s - rok '13
10km - 38min 14s - rok 13'
Stare dzieje i rekordy życiowe:
5km - 18min 32s - rok '13
10km - 38min 14s - rok 13'
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Tak, trenuje z Lenidem Shvetsovem.
- DOM
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:27
- Życiówka w maratonie: 2:36:045
Google Grrr...
Ja właśnie wiem, że za dużo gadam, stąd komentarz... Nie śmiać się ze mnie
Ja właśnie wiem, że za dużo gadam, stąd komentarz... Nie śmiać się ze mnie

- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Filmik trochę poprawiłem.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Aha. I naprawdę skontaktowałem się z wróżem Maciejem (włąściwie z jego sekretarzem) .
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Mamy wyniki konkursu i typowania. Najlepiej szacował Pan Mariusz Kikowski, oszacował, że wygra Artur Kozłowski z czasem: 2:11:58, więc pomylił się tylko o 2 sekundy. On otrzymuje nagrodę: NewBalance FreshFoam BORA. Poniżej podsumowanie typowania. Tutaj szczegóły:
http://bieganie.pl/?show=1&cat=10&id=8698
http://bieganie.pl/?show=1&cat=10&id=8698
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Na wyniki konkursu to nie wpływa.