Komentarz do artykułu Gatlin śmieje się nam w twarz?
- bieganie.pl
- Zaprawiony W Bojach
Skomentuj artykuł Gatlin śmieje się nam w twarz?
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Wszyscy w tym roku biegają niesamowicie, poza Boltem.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:39:21
- Życiówka w maratonie: 03:01:54
Zalegalizować doping, ale każdy zawodnik powinien mieć obowiązek pokazania dokładnie co brał. Chcesz ryzykować zdrowie, to łykaj i wstrzykuj sobie co chcesz. Wtedy być może sytuacja by się paradoksalnie poprawiła, bo nie chce mi się wierzyć, że wielkie firmy byłby zainteresowane kontraktami reklamowymi z mutantami uzyskującymi nadludzkie wyniki. Teraz sytuacja jest patologiczna i nie chce mi się wierzyć w czystość sportu wyczynowego. Jest też cienka granica między tym co jest wspomaganiem, a tym co nie.... albo jeszcze nie.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
To już wolę F1. Rywalizacji czysto sportowej tyle tam co w sprintach, za to jeśli jakiś kierowca dominuje przez lata, to wiadomo z jakiego powodu.
Nie chcę przez to powiedzieć, że lubię F1 albo że uważam, iż ma ona sens.
Nie chcę przez to powiedzieć, że lubię F1 albo że uważam, iż ma ona sens.
"Odbywający się przez skórę recykling energii poprawia obieg krwi, dostarczając więcej sił w życiu codziennym i sporcie." - Reebok
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 39:25
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Też nie wierzę w czystość. Zbyt dużo sportowców zostaje zdyskwalifikowanych. A ilu bierze, a nie wpadli?