Komentarz do artykułu " - Załapać się jeszcze raz, do kadry Polski w biegach górskich."

czyli o rywalizacji na najwyższym poziomie, zarówno na szosie jak i w gó®ach
Awatar użytkownika
bieganie.pl
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Christos
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Super wywiad dobrze wiedzieć że są ludzie którzy mają wielkie sukcesy sportowe i mają identyczne zdanie na temat biegania. A zwłaszcza to o pulsometrach i Kenijczykach. Zazdroszczę tego biegania w górach . Ale już pracuje nad tym by tam częściej mieć okazje pobiegać po górach. W Biegam Bo Lubie to właśnie ma największe przewagę że prowadzą je i promują niesamowici ludzie dla których bieganie jest pasją .Pozdrawiam :uuusmiech:
Obrazek
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Autor wywiadu idealnie opisał próbę spójnej rozmowy z Jarkiem. :)
Awatar użytkownika
Jarek Gniewek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

O Dzisus nie byłem na to przygotowany, że to będzie tu na głównej (zupełnie bez ostrzeżenia). Ten slogan wygłosiłem w czerwcu i potem była "załamka" po biegu Marduły i kolejne roztanie z bieganiem. I jeszcze zaopatrzyłem się w Endomondo...
:-)
Nic teraz bedę to traktował jako motywator (Endo i wywiad)

W kazdym regionie, każde miasto ma taka osobą lub grupe osób które nakręcają innych do biegania, stając się nieformalnym ambasadorem. Naturalnie przyciagając do siebie jak magnes, zarażaja bieganiem. I tak w Polsce coraz więcej osób biega, jest coraz więcej zawodów, więcej akcji typu BBL. To wszytsko ponad podziałami, w społecznym interesie...no dobra juz bez górnolotnych słów.
Apropos to wczesniej ja stawałem w roli pytającego stąd wogóle te spotkanie i rozmowa z Panem Kotowiczem, gdyz wczesniej ja robilem wywiady w Klinice św. Łukasza w Bielsku-Białej z pacjentami np. http://www.rehabilitacjalukasza.pl/Arty ... tle=Bogdan czy tez dla bieganie.pl więc w tej roli dziwnie sie czułem tym bardziej będąc pod presja czasu. Wynikło z tego, że był to monolog :-D
"Umysł jest wszystkim; mięśnie - tylko kawałkami gumy. Stałem się taki, jaki jestem,
 właśnie dzięki mojemu umysłowi".
Wojtek87
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Świetnie przeprowadzony "wywiad".
Nawet ja mam ciężko pogadać z Jarkiem chociaż pewnie też mocno przekraczam przeciętną wypowiadanych słów na minutę. :))

Czasami się jednak udaje. :D
Awatar użytkownika
blog_neoreh
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Ja biorę ze sobą zegarek po to żeby zdążyć na kompanie synka :-)
ODPOWIEDZ