A co sądzicie o biegu Herosa ?
Jest to 10 kilometrowy bieg - w pełni po piasku( teren pustyni błędowskiej koło Olkusza) . Taki teren w połączeniu z np +30 celcjusza to może być naprawdę ekstremalne .
Do tego bardzo niska ( jak na Polskie cenniki biegów ekstremalnych , gdzie np start na kaorźniku kosztuje 200 zł ...) 40 lub 45 zł w zależności od biegu ( są 2 kategorie) .
Ja chyba się skuszę bo wygląda to naprawdę zachęcająco i na wielu hardcore`owych biegach byłem ale czegoś takiego jeszcze nie widziałem !
Ew link dla zainteresowanych ;
biegherosa.pl/
Bieg Herosa
-
- Zaprawiony W Bojach
sądzimy, że kryptoreklamy nie lubimy.
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
To nie jest kryptoreklama.
Pytam ponieważ sam w biegach ekstremalnych zbyt doświadczony nie jestem a wiem że nawet w zeszłym roku było już coś podobnego w polsce tj mistrzostwa europy w biegu pustynnym ( a nie widziałem zeby w tym roku też one były) i może ktoś już miał przyjemność biegać po piasku.
Dlatego po prostu chciałem spytać większych weteranów ...
Pytam ponieważ sam w biegach ekstremalnych zbyt doświadczony nie jestem a wiem że nawet w zeszłym roku było już coś podobnego w polsce tj mistrzostwa europy w biegu pustynnym ( a nie widziałem zeby w tym roku też one były) i może ktoś już miał przyjemność biegać po piasku.
Dlatego po prostu chciałem spytać większych weteranów ...
-
- Zaprawiony W Bojach
w takim razie przepraszam