Diamond League - Monaco
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
- Burzyk
- Wyga
- Życiówka na 10k: 33:40
- Życiówka w maratonie: brak
No to zapowiada sie ostra walka na 800m w Korei(wraz z Polakami)
to give anything less than your best is to sacrifice the gift(Steve prefontaine)
Endurance Coach Level II
Endurance Coach Level II
- Krzysztof Janik
- Ekspert/Trener
- Życiówka na 10k: brak
- Kontakt:
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: żenująca
Mekhissi bije jak baba... na szczęście. Natomiast widać, że chyba to lubi po tym jak na koniec zaczał "tańczyć" jak rasowy bokser. A tak poważnie to żenada.
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
- xedi69
- Wyga
W/g mnie to nie ważne jak kto bije, takie zdarzenia nie mogą mieć miejsca na stadionach LA.
To nie są przecież bokserzy ani też inni zawodnicy walki.
To nie są przecież bokserzy ani też inni zawodnicy walki.
Pozdrawiam Robert.
- kulawy pies
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: słaba
- Życiówka w maratonie: megasłaba
taaa, to chyba jedyna szansa na medialną przyszłość lekkoatletyki.Buniek pisze:przynajmniej napisali o biegaczach jako pierwsza wiadomość sportowa na niespecjalistycznych portalach
skoro jest już szachoboks, może nadszedł czas na osiemset + 1 runda mma?
zaczynam poważnie wierzyć w swoje szanse olimpijskie...
zdrówko
mastering the art of losing. even more.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Ta, właściwie żadnego czystego trafienia nie było.Krzysztof Janik pisze:Widać że byli zmęczeni bo ich koordynacja podczas zadawania ciosów nie wyglądała imponująco, może to i lepiej
-
- Rozgrzewający Się
Jestem tutaj nowy, ale czytając wasze wypowiedzi trochę mi się robi głupio. Dlaczego?? Ponieważ uważam, że niestosowne jest rozwodzić się nad takim zachowaniem w sporcie w kategorii "barowe ciosy", po porostu nie powinno mieć miejsca takie zachowanie. A nie cieszyć się jak uczniowie z podstawówki, którzy oglądają bijatykę. A tak na marginesie chciałbym zobaczyć ja wy zadajecie ciosy, nie sądze, że jesteście zawodowymi pięściarzami.
- Burzyk
- Wyga
- Życiówka na 10k: 33:40
demonik11 pisze:Jestem tutaj nowy, ale czytając wasze wypowiedzi trochę mi się robi głupio. Dlaczego?? Ponieważ uważam, że niestosowne jest rozwodzić się nad takim zachowaniem w sporcie w kategorii "barowe ciosy", po porostu nie powinno mieć miejsca takie zachowanie. A nie cieszyć się jak uczniowie z podstawówki, którzy oglądają bijatykę. A tak na marginesie chciałbym zobaczyć ja wy zadajecie ciosy, nie sądze, że jesteście zawodowymi pięściarzami.
Demonik11 w życiu nie trzeba być zawsze przesadnie poważnym:P Wyluzuj
to give anything less than your best is to sacrifice the gift(Steve prefontaine)
Endurance Coach Level II
Endurance Coach Level II
- bebej
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Są sporty, które popularność zawdzieczają chamstwu zawodników i trenerów. Mam nadzieję, że lekkoatletyka zrezygnuje z tego typu pieniedzy, pomocy pseudokibiców i sztucznego zainteresowania mediów. Niestety wraz z masowością pojawiają się zagrożenia i prymitywne zachowania. Należy nazywac rzeczy po imieniu, przyglądać się uważnie kulisom la, polskiej również i napietnować. To taki apel do Fredzia. Bez ogrudek po nazwiskach, jesli jest cos z pogranicza zachowań etycznych, wbrew fair play. Tabloidalne informacje są zawsze atrakcyjne dla czytelników. Ja nie bedę miał za złe jesli będą one prezentowane wraz z głębszą analizą problemu, o którą mogą sie pokusic tylko najlepsi, no doskonale poinformowani.
-
- Zaprawiony W Bojach
smerf Maruda mówi:
jak ja nie cierpię dogłębnych analiz problemu. wolę obejrzeć jak dwa chuchra udają, że się biją. przynajmniej coś się dzieje.
jak ja nie cierpię dogłębnych analiz problemu. wolę obejrzeć jak dwa chuchra udają, że się biją. przynajmniej coś się dzieje.