MEMORIAŁ KUSOCIŃSKIEGO
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Rozmawiałem z Panem Zamecznikiem i podobno jutro mają byc listy startowe.
-
- Zaprawiony W Bojach
czy na liście znajdzie się Ola Jakubczak i jej treneiro ?
bo mają taki plan
bo mają taki plan
Tomek
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Totalna cisza.
- bebej
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Przeczytałem komentarz do wyników -
zabrakło mi wzmianki o Arturze Ostrowskim z WLKP na 800m - nareszcie cos pokazał.
zabrakło mi wzmianki o Arturze Ostrowskim z WLKP na 800m - nareszcie cos pokazał.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
lepiej, żeby rozwijał sie powoli to zajdzie dalej niż ojciec jeszcze sezon lub dwa i będzie numerem jeden w Polsce na 800 metrów - a jak dobrze pójdzie to nie tylko w Polsce bo papiery na bieganie chłopak mabebej pisze:Przeczytałem komentarz do wyników -
- torronto
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 38:21
- Życiówka w maratonie: 2:58:52
- Kontakt:
Mnie z kolei cieszy nowy rekord Grzegorza Kalinowskiego z MKL Toruń (1990) - 3:45:91. Naprawdę nieźle!
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
A Plis też spory postęp.
Ola też, tylko że Ola robi tak naprawdę trening długaski.
Ola też, tylko że Ola robi tak naprawdę trening długaski.
- Nagor
- Ekspert/Trener
7.VI.2009: "Już niedługo na stronie pojawią się wywiady z zawodnikami startującymi w memoriale oraz ich trenerami, a także bogata galeria zdjęć."
Pytanie do redakcji: czy jest szansa na tę bogatą galerię zdjęć jeszcze w tym roku?
Pytanie do redakcji: czy jest szansa na tę bogatą galerię zdjęć jeszcze w tym roku?
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
widze, że Sie zrobiłeś złośliwy - ale jak to bywa - przyganiał kocioł garnkowi - na Twojej stronie też jest pełno "w budowie"...Nagor pisze:7.VI.2009: "Już niedługo na stronie pojawią się wywiady z zawodnikami startującymi w memoriale oraz ich trenerami, a także bogata galeria zdjęć."
- Bennet
- Administrator
- Kontakt:
A czy poniższy artykuł nie spełnia tego założenia?
Memoriał Janusza Kusocińskiego 2009: Rozmowy z zawodnikami
No i co mam tu teraz napisać? ;)
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Bennet pisze:A czy poniższy artykuł nie spełnia tego założenia?
brakuje rozmów z trenerami
- Nagor
- Ekspert/Trener
Gasper, nie ma to nic wspólnego ze złośliwością - to mnie ludzie molestują pytaniami, kiedy będzie obiecana galeria, chociaż ja za to zupełnie nie odpowiadam. Artykuł jest, galerii nie ma - zobacz, jak wyglądała galeria rok temu, było chyba z 500 zdjęć.
Co do mojej strony, to różnica jest taka, że ja niczego nikomu nie obiecuję - jak mi się będzie chciało, to brakujące części zrobię niedługo, jak nie - to wcale Po prostu nie zaciągam publicznych zobowiązań.
Co do mojej strony, to różnica jest taka, że ja niczego nikomu nie obiecuję - jak mi się będzie chciało, to brakujące części zrobię niedługo, jak nie - to wcale Po prostu nie zaciągam publicznych zobowiązań.
- Remus
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 30:28
- Kontakt:
Rozmowy z trenerami (Jaszczak, Lewandowski, Adamek) też są.gasper pisze:brakuje rozmów z treneramiBennet pisze:A czy poniższy artykuł nie spełnia tego założenia?
Sorry Nagór, ale czy ktoś w tym tekście (od razu zaznaczę, że ja go pisałem) obiecywał, że galeria będzie w jakimś konkretnym dniu o konkretnej porze? Napisałem, że będzie wkrótce i będzie. Nie wiem jeszcze kiedy, ale pojawi się. Na razie kończę pisać pracę inżynierską i nie mam czasu się tym zająć, Adam jak widać też ma inne sprawy na głowie, ale bądźcie cierpliwi.Nagor pisze:Co do mojej strony, to różnica jest taka, że ja niczego nikomu nie obiecuję - jak mi się będzie chciało, to brakujące części zrobię niedługo, jak nie - to wcale Po prostu nie zaciągam publicznych zobowiązań.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
to uważasz, że guzik na stronie internetowej to nie obietnica, że coś pod nim jest adekwatnego do jego nazwy?Nagor pisze:Co do mojej strony, to różnica jest taka, że ja niczego nikomu nie obiecuję - jak mi się będzie chciało, to brakujące części zrobię niedługo, jak nie - to wcale Po prostu nie zaciągam publicznych zobowiązań.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Galeria będzie mam nadzieję niebawem, tyle, że na razie jest wybranych niecałe 200 zdjęć. Jest trochę trudniej niż rok temu bo sam nie byłem więc mniej czuję co się tam działo a fotografów podobno ktoś przegonił z płyty i nie mogli się rzucać pod nogi biegaczy jak robiłem to w zeszłym roku.