Komentarz do artykułu Halowe Mistrzostwa Świata - zapowiedź

czyli o rywalizacji na najwyższym poziomie, zarówno na szosie jak i w gó®ach
Awatar użytkownika
bieganie.pl
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Remus
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 30:28
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Jak samopoczucie i typy przed rozpoczęciem zawodów? :) Ja jestem ciekaw jak wypadnie Ewelina Sętowska-Dryk. W sezonie była mocna i potrafiła wygrać z mocnymi rywalkami (Puchar Europy), ciekawe czy dalej jest w dobrej formie, i jest w stanie dostać się do finału i tam powalczyć.

Poza tym z ciekawością będę śledził biegi na 800m wśród mężczyzn, tutaj w ogóle nie ma zdecydowanego faworyta, a niespodziankę może sprawić ten młody Kaki, który w ubiegłym roku pobiegł już poniżej 1:44 na dystansie dwóch okrążeń.

Na 3km stawiam na Etiopczyków, lepiej radzą sobie na imprezach mistrzowskich nich Kenijczycy. Wśród kobiet tym bardziej zawodniczki z tego kraju powinny zdobyć dwa medale.
Awatar użytkownika
Remus
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 30:28
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Relacje z zawodów:

Halowe Mistrzostwa Świata w Walencji - dzień I
Halowe Mistrzostwa Świata w Walencji - dzień II
Halowe Mistrzostwa Świata w Walencji - dzień III
Halowe Mistrzostwa Świata w Walencji - podsumowanie

Póki co mamy dwa medale. Być może jutro nasze sztafety postarają się o jakąś niespodziankę, chociaż w tym roku nie są aż tak silną stroną reprezentacji.

A co sądzicie o tej dyskwalifikacji dla Willisa i Mekonnena w finale 1500 metrów? Generalnie każdy z nich postawił stopę poza bieżnią, więc konsekwencje powinni ponieść oby dwaj, jednak jak widać protest Etiopczyków okazał się na tyle przekonywający, że sędziowie zmienili zdanie.
Ostatnio zmieniony 15 mar 2008, 15:27 przez Remus, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Fajne relacje, prawdę mówią nie mam jak ogladać więc zostaje mi to co piszesz :)
ODPOWIEDZ