MŚ w LA Daegu 2011
- malawi
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 39,10
- Życiówka w maratonie: 2,59,44
- Kontakt:
Dzisiejszy dzień pokazał, że niespodzianki są udziałem sportowców co nie mówią, że nie mają szans przed startem (tak jak to zrobiła Pliś Renata) Tutaj się też liczyło (oprócz formy) przygotowanie do warunków pogodowych. Ale w tym wypadku kłania się dietetyka i dobranie mikroelementów do każdego organizmu indywidualnie..
Lubię bieganie.pl
- Laufer
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 55.13,---
- Życiówka w maratonie: brak
- lapka88
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:47:14
- Życiówka w maratonie: 04:10:12
Hmm. A co ma FIFA do IAAF? Tak samo jak koń do koniaku.jaho pisze:To jest sporo kasy dla wg Ciebie. Poszperaj w necie i znajdź se wynagrodzenia FIFA to Ci szczena opadnie.Laufer pisze:Hehe no kasy sporo ;D
- PiotrekMarysin
- Zaprawiony W Bojach
Bolt jak zwykle z dużym luzem w eliminacjach 200m.
Widzę, że niefortunnie po dyskwalifikacji nazwałem jego zachowanie przedstartowe pajacowaniem. Dzisiejsze jego "pokazy karate" wprawiły mnie od rana w dobry nastrój, więc wycofuję to co powiedziałem. To świetnie, że się dobrze bawi tym co robi najlepiej na świecie. A przy okazji ludzie mają z tego trochę zabawy.![oczko ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Lemaitre z podobnym luzem przebiegł swoje eliminacje, więc może naprawdę mocno pobiec w finale goniąc Bolta.
Widzę, że niefortunnie po dyskwalifikacji nazwałem jego zachowanie przedstartowe pajacowaniem. Dzisiejsze jego "pokazy karate" wprawiły mnie od rana w dobry nastrój, więc wycofuję to co powiedziałem. To świetnie, że się dobrze bawi tym co robi najlepiej na świecie. A przy okazji ludzie mają z tego trochę zabawy.
![oczko ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Lemaitre z podobnym luzem przebiegł swoje eliminacje, więc może naprawdę mocno pobiec w finale goniąc Bolta.
[url=http://team.entre.pl]ENTRE.PL TEAM[/url]
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
Tu kolego zastosowałem tak zwane porównanie, które pokazuje jak cenione są sukcesy przedstawicieli 2 dyscyplin sportowych. Konia do koniaku też można sobie porównać choć ni jak się do siebie mają.lapka88 pisze:Hmm. A co ma FIFA do IAAF? Tak samo jak koń do koniaku.jaho pisze:To jest sporo kasy dla wg Ciebie. Poszperaj w necie i znajdź se wynagrodzenia FIFA to Ci szczena opadnie.Laufer pisze:Hehe no kasy sporo ;D
- lapka88
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:47:14
- Życiówka w maratonie: 04:10:12
Ja oczywiście rozumiem, że to było porównanie. IAAF to wiele dyscyplin, natomiast FIFA to tylko piłka nożna.jaho pisze:Tu kolego zastosowałem tak zwane porównanie, które pokazuje jak cenione są sukcesy przedstawicieli 2 dyscyplin sportowych. Konia do koniaku też można sobie porównać choć ni jak się do siebie mają.
Nie ma co porównywać bo FIFA, UEFA jest duuużo bogatsza, nie liczac związków piłkarskich poszczególnych krajów. PZLA też jest dużo biedniejsze od PZPN-u...niestety.
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
Nie no ja zdaje sobie sprawę, że są bagotsze i biedniejsze federacje, ale przypominam, że wyszliśmy od tego, że wynagrodzenie za MŚ naszych średniaków jest duże i tylko z tym się nie zgadzam.lapka88 pisze:Ja oczywiście rozumiem, że to było porównanie. IAAF to wiele dyscyplin, natomiast FIFA to tylko piłka nożna.jaho pisze:Tu kolego zastosowałem tak zwane porównanie, które pokazuje jak cenione są sukcesy przedstawicieli 2 dyscyplin sportowych. Konia do koniaku też można sobie porównać choć ni jak się do siebie mają.
Nie ma co porównywać bo FIFA, UEFA jest duuużo bogatsza, nie liczac związków piłkarskich poszczególnych krajów. PZLA też jest dużo biedniejsze od PZPN-u...niestety.
-
- Zaprawiony W Bojach
Sally Pearson fantastyczna!!!
Balem sie zeby w finale na 200m nie bylo znow jakiejs niespodzianki. Uffffff Bolt absolutnie bez zadnej konkurencji
Choc Francuz byl godny uwagi. Czyzby szykowala sie nowa gwiazda sprintow.
Maraton chce ogladac na zywo wiec budzik na 2.00 nad ranem juz nastawiony![:ble:](./images/smilies/ble.gif)
![:ble:](./images/smilies/ble.gif)
Maraton chce ogladac na zywo wiec budzik na 2.00 nad ranem juz nastawiony
![:ble:](./images/smilies/ble.gif)
- XcatharsisX
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 00:43:51
- Życiówka w maratonie: 04:09:22
- Kontakt:
Boltowi się udało z jego poczuciem humoru i minami i różnymi innymi rzeczami które co poniektórych drażnią troche... Bardzo się cieszę - świetny bieg... i zwyciestwo w super stylu