Komentarz do artykułu Czy coś się stało z polskimi biegami średnimi?

czyli o rywalizacji na najwyższym poziomie, zarówno na szosie jak i w gó®ach
grzechu_wroc
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 32:30
Życiówka w maratonie: 2:27:16

Nieprzeczytany post

Miliony wydawane na Kościół też tak mocno Cię martwią?
#WrocławskieIten
HM: 1:11:11
M: 2:27:16
New Balance but biegowy
Zbigniew94
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 34'08
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

mnie to martwi ;) wiara wzbogaca ***
1000 2;42'83
1500 m 4;17'59
3000 m 9'44
5000 m 16;49
10000 34'08
Awatar użytkownika
toxic
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Robert pisze:
toxic pisze: Da się nie przenosić swoich poglądów politycznych na interpretację wypowiedzi i sympatię/antypatię do innych osób. Serdecznie polecam.
Jakbym sie nie wysilal, to nie wiem jak dotarles do wniosku, ze tutaj pojawily sie moje poglady polityczne? Wylacznie postulat, aby kazdy bawil sie w sport za wlasne pieniadze - a nie siegal po srodki do kieszeni wspolobywateli, jednak o polityce nie bylo ani slowa.
Ok, przyznam Ci rację, pomyliłem się, zamień zwrot w moim zdaniu z poglądy polityczne na poglądy gospodarcze. A jeżeli nie poglądy gospodarcze wpływają na odbiór przekazu, to Ty po prostu nie rozumiesz co do Ciebie inny człowiek mówi. Nie wiem która z bramek lepsza.
"Niesamowite, jak mało wiesz o grze, w którą grasz całe życie."
Kangoor5
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Poglądy na to, jak powinna być prowadzona polityka państwa to chyba poglądy polityczne? Nie mylmy poglądów politycznych sensu stricto ze ślepym poparciem dla jakiejś formacji politycznej.
Robert pisze:
Kangoor5 pisze:No i nie zapomnij zapytać, ile i jakich czołgów można by za to kupić.
Eeeee... Ale o co chodzi?
Ani slowa nie napisalem tutaj o czolgach - chyba wykazujesz teraz objawy zachowania Rolliego, ktory niezaleznie od tego co napisze, niemalze na dowolny moj post odpisuje: "czolgi", "chcesz kupic czolgi", "bo lubisz czolgi" etc. Nie wiem jak to nazwac - jakas fobia? Tankofobia?
A ja nie napisałem że napisałeś. To była moja sugestia do Adama, żeby w materiale na temat żołnierzy sportowców nie pominął tej istotnej kwestii.
Rolli
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 33:40
Życiówka w maratonie: 2:39:05

Nieprzeczytany post

Robert pisze:
Kangoor5 pisze:No i nie zapomnij zapytać, ile i jakich czołgów można by za to kupić.
Eeeee... Ale o co chodzi?
Ani slowa nie napisalem tutaj o czolgach - chyba wykazujesz teraz objawy zachowania Rolliego, ktory niezaleznie od tego co napisze, niemalze na dowolny moj post odpisuje: "czolgi", "chcesz kupic czolgi", "bo lubisz czolgi" etc. Nie wiem jak to nazwac - jakas fobia? Tankofobia?
Ja tylko przypomne:
Robert pisze: Okazuje sie, ze od 2013 roku, polskie zwiazki sportowe celem wyjazdu do Rio wyssaly z podatnikow niemalze 400 000 000 zlotych. Zamiast za ta kwote kupic pare dodatkowych samolotow mysliwskich czy smiglowcow bojowych, aby zwiekszyc bezpieczenstwo kraju - te kilkaset milionow wydano na aktywnosc stricte rozrywkowa, aby np. panna Swoboda wesolutko szczebiotala, ze sie dobrze bawi, badz grupa polskich plywakow po wyjsciu z basenu "nie wiedzialo, jak to sie stalo".
OK, nie czolgi, ale mysliwce.

Dlaczego piszesz, jako wrog sportu, na tym forum? Ja tez nie pisze na forach militarnych czy nacjonalistycznych (ok, musze sie przyznac, ze juz mnie na 3 takich smiesznych forach zbanowali, bo sie z nich caly czas naśmiewałem :hejhej: )
Marx
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Może kolega od czołgów mógłby się skanalizowac w jednym wątku a nie śmiecić po całym forum, to już jest nudne.
Endomondo
Obrazek
ODPOWIEDZ