Mimo to, Boston jakiś słabszy lub zbyt wietrzny by elita ryzykowała atak na rekordy.
Komentarz do artykułu Kolejny wielki maraton przed nami - Boston
- Gife
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 34:04
- Życiówka w maratonie: 2:42:10
- Kontakt:
Chciałbym uzyskać czas Bartka w tak krótkim czasie, jak on doszedł do swoich wyników obecnych 
Mimo to, Boston jakiś słabszy lub zbyt wietrzny by elita ryzykowała atak na rekordy.
Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
- Sylw3g
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 35:56
- Życiówka w maratonie: 2:57:46
Jakieś jaja się tam dzieją. Jakieś ładunki wybuchowe, czy coś.
- Buniek
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 35:35
- Życiówka w maratonie: 2:57:09
W pobliżu mety maratonu bostońskiego doszło do dwóch następujących po sobie eksplozji . Zdarzenie miało miejsce około 4 h 10 min po rozpoczęciu biegu, czyli przy niemal największym natężeniu liczby biegaczy.
Pierwszy z wybuchów wyrzucił w powietrze wiele odłamków szkła, które raniły najbliższych kibiców i biegaczy. W obecnej chwili liczba poszkodowanych nie jest znana. Na szczęście w okolicach mety znajdowała się duża ilość służb porządkowych, w tym karetki pogotowia. Pomoc zatem została udzielona błyskawicznie. Większość poszkodowanych została opatrzona na miejscu, w pobliżu mety.
Pozostali na trasie biegacze zostali skierowani w bezpieczne obszary „family meeting area”, a same zawody zostały przerwane. Obecnie policja zabezpiecza i sprawdza obszar w okolicach mety pod kontem odnalezienia większej ilości ładunków wybuchowych (w tym momencie nie ma jeszcze pewności czy wybuchy nie były wypadkiem, ale zamach jest bardzo prawdopodobnym) i zabezpieczenia śladów.
Pierwszy z wybuchów wyrzucił w powietrze wiele odłamków szkła, które raniły najbliższych kibiców i biegaczy. W obecnej chwili liczba poszkodowanych nie jest znana. Na szczęście w okolicach mety znajdowała się duża ilość służb porządkowych, w tym karetki pogotowia. Pomoc zatem została udzielona błyskawicznie. Większość poszkodowanych została opatrzona na miejscu, w pobliżu mety.
Pozostali na trasie biegacze zostali skierowani w bezpieczne obszary „family meeting area”, a same zawody zostały przerwane. Obecnie policja zabezpiecza i sprawdza obszar w okolicach mety pod kontem odnalezienia większej ilości ładunków wybuchowych (w tym momencie nie ma jeszcze pewności czy wybuchy nie były wypadkiem, ale zamach jest bardzo prawdopodobnym) i zabezpieczenia śladów.
Krzysiek
- Sylw3g
- Zaprawiony W Bojach

Wiedzieli co robią... Czekali na barierę 4h. Sk**wysyny.
- kachita
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
O matko, wyobraźcie sobie, biegniecie sobie Boston, zbliżacie się do mety, a tam takie sceny... Co mają zrobić z tymi, którzy nadal są na trasie? W głowie mi się to nie mieści... Szczęście w nieszczęściu, że na miejscu były służby medyczne i porządkowe.
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- Sylw3g
- Zaprawiony W Bojach

Kolejna próba "sterroryzowana" zachodu. Chcieliby, żebyśmy znowu się wyzbyli tego, co jest dla nas ważne w imię walki z "terrorem". Podobnie jak to się stało z uciążliwymi kontrolami przed lotem. Jeżeli się ugniemy i zacznie się przestawać organizować takich imprez w tej formie, to te łajzy uznają to za swój sukces i paliwo do następnych tego typu występków.
- pulchniak
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 39,29
- Życiówka w maratonie: 3,33,58
kumpel biegł, włos się jeży
- Chatson
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 31:09
- Kontakt:
Człowiek już chyba nigdzie nie może czuć się bezpiecznie... nawet oddając się swojej pasji, temu co kocha!
Dokąd zmierza ten świat? Miałem nadzieję, że sport jest ponad wszelkimi podziałami: politycznymi, religijnymi itd., widać bardzo się myliłem
Dokąd zmierza ten świat? Miałem nadzieję, że sport jest ponad wszelkimi podziałami: politycznymi, religijnymi itd., widać bardzo się myliłem
"Nic nie jest szczególnie trudne do zrobienia, jeśli tylko rozłożyć to na etapy"
"Zwycięzcy robią to, czego przegranym się nie chciało"
MÓJ BLOG
KOMENTARZE BLOGA
https://www.facebook.com/przemyslawchatys
MÓJ BLOG
KOMENTARZE BLOGA
-
gl
- Zaprawiony W Bojach

Igrzyska Olimpijskie w Monachium odbyły się ponad 40 lat temu.Chatson pisze: Dokąd zmierza ten świat? Miałem nadzieję, że sport jest ponad wszelkimi podziałami: politycznymi, religijnymi itd., widać bardzo się myliłem :chlip:
pzdr
gl
gl
- Chatson
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 31:09
- Kontakt:
Prawda... ale czyż ludzie nie powinni wyciągać wniosków z popełnianych błędów?gl pisze:Igrzyska Olimpijskie w Monachium odbyły się ponad 40 lat temu.
"Nic nie jest szczególnie trudne do zrobienia, jeśli tylko rozłożyć to na etapy"
MÓJ BLOG
KOMENTARZE BLOGA
MÓJ BLOG
KOMENTARZE BLOGA
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach

To straszne..ale w kogo uderza taki terroryzm??? Przecież nie tylko w Stany, biegną tam ludzie z całego świata, wszystkich religii.. Tu nie ma podziałów, wszyscy jesteśmy jedna biegowa rodzina...