Dusseldorf Marathon
- ioannahh
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 39:46
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Adam, chyba nie do końca - to były słowa przeprowadzającego wywiad, to on zasugerował to wszystko Marcinowi.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
A myślisz, że przeprowadzający wywiad sam to wymyślił? To jest autowywiad.
- suchy
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 32:41
- Życiówka w maratonie: 2:29:35
Adam... nie kompromituj siebie, proszę. Jeżeli twierdzisz, że to autowywiad to współczuję Tobie, taki duży chłopiec a takie głupoty wypisuje, wstydź się Adaś, wstydź się! Nieładnie!Adam Klein pisze:A myślisz, że przeprowadzający wywiad sam to wymyślił? To jest autowywiad.
www.run-passion.pl
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Marcin na swojej stronie umieszcza wywiad z samym sobą, tak?
No to jak to nazwać jak nie autowywiad?
Wywiad polega na tym, że są jakieś dwie strony.
Wyjeżdżasz mi z kompromitacją, głupotami itd a Ty Piotr w ogóle rozumiesz znaczenie słowa wywiad?
No to jak to nazwać jak nie autowywiad?
Wywiad polega na tym, że są jakieś dwie strony.
Wyjeżdżasz mi z kompromitacją, głupotami itd a Ty Piotr w ogóle rozumiesz znaczenie słowa wywiad?
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Aaa, Piotrek, to Ty wywiad przeprowadzałeś?
No to sorry, nie napisałem tego jakoś złośliwie pod Twoim adresem, po prostu nie wiedziałem.
Ale przeprowadzający wywiad jest anonimowy, Marcin się na swojej stronie nie chwali kto robił wywiad.
No to sorry, nie napisałem tego jakoś złośliwie pod Twoim adresem, po prostu nie wiedziałem.
Ale przeprowadzający wywiad jest anonimowy, Marcin się na swojej stronie nie chwali kto robił wywiad.
- ioannahh
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
na koncu filmiku jest nazwisko rozmowcy
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
A, no to przepraszam, nie wiedziałem, to naprawdę nie miała być złośliwość wobec Suchego.
- torronto
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 38:21
- Życiówka w maratonie: 2:58:52
- Kontakt:
Tutaj jest dosyć szczegółowa relacja z maratonu w Duesseldorfie. Piszący trochę ubolewa nad dominacją Afrykanów w maratonie, ale nie ma co się obrażać na rzeczywistość. Ktoś już wyżej pisał o sytuacji w niemieckim maratonie, Andre Pollmacher i Martin Beckmann nie podjęli rękawicy wypełnienia niemieckiego minimum, Falk Cierpinski zszedł z trasy w Hamburgu, a Jan Fitschen zszedł z trasy w Duesseldorfie na 25 km. Marian Blazinski ukończył Duesseldorf jako dwunasty z wynikiem 2:17:19 i też nie pojedzie do Londynu. W minimum celowała Anna Hahner, ale zabrakło jej niewiele, ukończyła jako trzecia z wynikiem 2:30:14.
Początkowo w relacji pomylono Chabowskiego z Blazinskim i napisano, że ma niemiecki paszport, ale muszę przyznać, że jak napisałem maila, to jeszcze tego samego dnia skorygowano relację i uzupełniono o kilka słów nt. młodzieżowego mistrzostwa Europy na przeszkodach Marcina i nt. Henryka Szosta, aczkolwiek pomyliłem o 1 sekundę rekord Polski. ;-p
Początkowo w relacji pomylono Chabowskiego z Blazinskim i napisano, że ma niemiecki paszport, ale muszę przyznać, że jak napisałem maila, to jeszcze tego samego dnia skorygowano relację i uzupełniono o kilka słów nt. młodzieżowego mistrzostwa Europy na przeszkodach Marcina i nt. Henryka Szosta, aczkolwiek pomyliłem o 1 sekundę rekord Polski. ;-p
www.bieganie.torun.pl
- ioannahh
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
-
- Zaprawiony W Bojach
to po co wchodzisz i odpisujesz? :D :D :D