MŚ w LA Daegu 2011
- malawi
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 39,10
- Życiówka w maratonie: 2,59,44
- Kontakt:
Jeśli Pliś mówi, że nie liczy na więcej to ma racje.... Szkoda, że ma taki poziom samooceny i motywację przed biegiem półfinałowym o której mówi publicznie. Nie dziwi potem, że większość takich tekstów wyczynowców się spełnia bo to zostało już w ich głowach zaprogramowane... No cóż większość ludzi już zakłada, że coś z góry nie wyjdzie i ma w tym racje na dzień dobry... lepiej zakładać odwrotnie...
Lubię bieganie.pl
- Buniek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35:35
- Życiówka w maratonie: 2:57:09
Brawa dla Dariusz Kucia, pierwszy Polak w historii, który dotarł do półfinału. Zawdzięcza to świetnemu wyjściu z bloku, przez pierwsze 50 m prowadził, ostatecznie dwóch go wyprzedziło, ale to wystarczyło.
Masai może być zawiedziona, ale mnie akurat nie dziwi, że nie zajęła wyższej pozycji, prawie cały bieg prowadziła to i sił sporo na to poszło, koleżanki z reprezentacji nie miały ochoty się z nią zmieniać - wolały wygrywać.
Masai może być zawiedziona, ale mnie akurat nie dziwi, że nie zajęła wyższej pozycji, prawie cały bieg prowadziła to i sił sporo na to poszło, koleżanki z reprezentacji nie miały ochoty się z nią zmieniać - wolały wygrywać.
Krzysiek
- malawi
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 39,10
- Życiówka w maratonie: 2,59,44
- Kontakt:
Bravo Lewandowski ! To jest wzór postawy mentalnej i fizycznej w jednym!
Lubię bieganie.pl
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Kszczot pięknie pobiegł
"Odbywający się przez skórę recykling energii poprawia obieg krwi, dostarczając więcej sił w życiu codziennym i sporcie." - Reebok
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
- PiotrekMarysin
- Zaprawiony W Bojach
Bieg na 10000m emocjonujący. Szkoda, że musiałem oglądać z wyłączonym głosem, bo komentarze Babiarza i spółki poniżej krytyki.
Realizator też się nie popisał pokazując wszystko tylko nie to co najważniejsze na bieżni...
Farah pięknie pobiegł i wydawał się niezagrożony, ale finisz Etiopczyka to mistrzostwo świata.
Realizator też się nie popisał pokazując wszystko tylko nie to co najważniejsze na bieżni...
Farah pięknie pobiegł i wydawał się niezagrożony, ale finisz Etiopczyka to mistrzostwo świata.
[url=http://team.entre.pl]ENTRE.PL TEAM[/url]
- zolek
- Wyga
- Życiówka na 10k: 35:42
- Życiówka w maratonie: 3:05:30
Gdzie się podział Bolt?
Mogłem obstawiać jakieś zakłady, bo w domu gdy wszyscy mówili, że na niego nie ma bata powiedziałem , że jest: sam się może wyeliminować i tak też się stało. Nie wiem czemu ale nie lubię tego pajaca.
Mogłem obstawiać jakieś zakłady, bo w domu gdy wszyscy mówili, że na niego nie ma bata powiedziałem , że jest: sam się może wyeliminować i tak też się stało. Nie wiem czemu ale nie lubię tego pajaca.
- Svolken
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46:08
- Życiówka w maratonie: 3:51:50
też mi go nie żal, bo fajnuje i się wygłupia zamiast się skupić. Ma nauczkę. Z drugiej strony żal, bo była szansa na duże emocje. Spektakularna nauczka za wygłupy
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Ja nie wykluczam, że mógł to zrobić specjalnie. Słaby wynik w tym sezonie, wiedział że trudno będzie wygrać więc zamiast psuć sobie statystykę wybrał inne rozwiązanie;] (zauważcie jak duży był to falstart).
Mało prawdopodobne, że tak zrobił ale z takim "Szołmenem" wszystko jest możliwe.
Mało prawdopodobne, że tak zrobił ale z takim "Szołmenem" wszystko jest możliwe.