Komentarz do artykułu Mistrzostwa Europy w biegach przełajow
- Remus
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 30:28
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Marcin Chabowski 12. Drużynowo dopiero 4.
- Nagor
- Ekspert/Trener
- Życiówka na 10k: brak
Miejmy nadzieję, że to będzie symboliczny koniec skompromitowanej ekipy Mamińskiego. Tak jak nasi przełajowcy wrócili na tarczy, tak miejmy nadzieję, że po wyborach w PZLA wyniosą tak samo obecną ekipę. Co do mistrzostw, to można skwitować to krotko - klęska. Wyraźnie widać, że im starsi, tym nasi zawodnicy są słabsi. Jako juniorzy rozdawali w Europie karty, a u progu wieku seniora są już tylko tłem. To się nazywa dobra robota polskiej myśli szkoleniowej...
- Fist
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Kontakt:
Nie no lekka przesada na tej imprezie, żeby tyle nam powrzucali ?
Rozumiem ze w listopadowym sniegu ciezko bylo zrobić forme, ale w Szklarskiej przeciez stadion odśnieżaja. Czy nie?
nasza najlepsza juniorka 1min na 4km.
najlepszy junior ponad 1min na 6km
dziewczyny U23 1,5min na 6km
młodzieżowcy wg mnie spisali sie najlepiej, ale po Tillburgu spodziewałem się ciut lepszego wyniku
Ale dla reszty to są różnice w tempie 10-15sek na 1km. To jest już spora różnica klas. Nie myślałem że Europa nam tak od jechała.
Nie wystawianie seniorów nie jest wiec moze błędem ludzi za to odpowiedzialnych ale poczuciem przyzwoitosci:(
Rozumiem ze w listopadowym sniegu ciezko bylo zrobić forme, ale w Szklarskiej przeciez stadion odśnieżaja. Czy nie?
nasza najlepsza juniorka 1min na 4km.
najlepszy junior ponad 1min na 6km
dziewczyny U23 1,5min na 6km
młodzieżowcy wg mnie spisali sie najlepiej, ale po Tillburgu spodziewałem się ciut lepszego wyniku
Ale dla reszty to są różnice w tempie 10-15sek na 1km. To jest już spora różnica klas. Nie myślałem że Europa nam tak od jechała.
Nie wystawianie seniorów nie jest wiec moze błędem ludzi za to odpowiedzialnych ale poczuciem przyzwoitosci:(
Mateusz
Dare for more!
Dare for more!